حسن محمدی ادیب امروز سه شنبه گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: انتظار میرود فرمانداران شهرستانهای استان نسبت به تخصیص اعتبارات کافی ومورد نیاز از محل اعتبارت تملک داراییهای سرمایهای استان به امر نوسازی، تعمیر و تجهیز مدارس اقدام کنند.
وی یادآورشد: در صورت تخصیص هراندازه اعتبار استانی به نوسازی و تعمیر مدارس، کمیتههای برنامهریزی شهرستانها، اداره کل نوسازی، تعمیر و تجهیز مدارس استان نیز دو برابر آن از محل اعتبارات ملی به این بخش کمک می کند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: مناطق مختلف آموزش و پرورش میتوانند بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای نوسازی مدارس خود را از محل تغییر کاربری فضاهای آموزشی بلااستفاده واقع در محلهای تجاری شهرها و تجاریسازی زمینهای دراختیار خود و یا فروش اموال واملاک تامین کنند.
محمدی ادیب گفت: بسیاری از مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش استان اردبیل با مشکل کمبود فضای آموزشی و تراکم دانش آموزی در کلاسهای درسی مواجه هستند و برای جبران این کمبود سالانه باید ۱۵ باب مدرسه جدید در استان احداث شود.
وی در عین حال گفت: اعتبارات محرومیتزدایی و هدفمندی یارانهها برای ساخت ۵۱ مدرسه در استان اختصاص یافته که عملیات اجرایی برخی از این پروژهها آغاز شده و عملیات اجرایی تعدادی دیگر بزودی شروع میشود.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار از محل هدفمندی یارانهها برای اجرای این پروژهها اختصاص یافته که امیدواریم به صورت اولویتدار و نقدی این منابع تأمین و در اختیار نوسازی مدارس استان قرار گیرد.
محمدی ادیب با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در استان اردبیل اظهار کرد: در کارگروه عمران و آبادانی این قرارگاه تلاش ما بر این است تا به ساخت و نوسازی واحدهای آموزشی در مناطق محروم روستایی وعشایری استان کمک کنیم تا زمینه برخورداری از مدارس ایمن و در شأن و تراز انقلاب اسلامی را برای دانش آموزان مناطق روستایی استان فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل نصف استاندارد کشوری است، تصریح کرد: ما در شهرستانهای اردبیل، مشگینشهر، پارسآباد و اصلاندوز بیشترین کمبود فضای آموزشی را داریم و بسیاری از مدارس به صورت دو شیفته دایر هستند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل با بیان اینکه همه ساله بین چهار تا پنج هزار دانش آموزش به جمعیت دانش آموزی اردبیل بخصوص در ناحیه یک و ۲ اردبیل افزوده میشود، گفت: ما باید همه ساله ۱۵ مدرسه در مرکز استان احداث کنیم تا پاسخگوی نیازهای جدید باشیم در حالی که امکان احداث و راهاندازی این تعداد واحد آموزشی وجود ندارد.
زنگ نگهداری مدرسه در مدارس استان اردبیل به صدا در میآید
محمدی ادیب با تاکید بر لزوم نگهداری کیفی مدارس اظهار کرد: در سال تحصیلی آینده با هماهنگی مدیران آموزش و پرورش زنگ نگهداری مدرسه به صدا در میآید تا در طول هفته ساعاتی از وقت دانشآموزان صرف حفاظت، نگهداری و زیباسازی فضای آموزشی شود.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل از مدیران مدارس خواست تا با نگهداری اصولی از واحدهای آموزشی به معنای واقعی کمبودها را احصا و به اداره کل نوسازی مدارس گزارش کنند تا برنامهریزیهای درستی بر اساس گزارشهای متقن انجام شود.
بساط ۶۶ مدرسه کانکسی در استان اردبیل برچیده میشود
محمدی ادیب همچنین از تدوین سند جامع مدرسهسازی در استان بر اساس آمایش سرزمینی خبر داد و خاطرنشان کرد: اولویت در سالجاری برچیدن مدارس کانکسی است که در سطح استان ۶۶ مدرسه کانکسی سیار وجود دارد که سعی میکنیم با همکاری بنیاد برکت و سایر نهادها بساط این مدارس را برچینیم.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل ادامه داد: تلاش ما بر این است تا در قالب قرارگاه عدالت آموزشی و تربیتی بتوانیم کاستیها را برطرف و به دور از کارهای نمایشی در مسیر برقراری عدالت آموزشی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد مدارس موجود و در حال احداث در این استان توسط خیرین ساخته میشود، افزود: خیرین تاکنون بیش از ۴۰۰ مدرسه در قالب یکهزار و ۷۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف این استان ساخته و تحویل آموزش و پرورش دادهاند.
محمدی ادیب اظهار کرد: ۱۱۰ مدرسه دیگر نیز در قالب ۳۴۰ کلاس درس در نقاط مختلف استان احداث است که در آینده نزدیک تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: تلاش می شود با تامین اعتبار ۵۰ درصدی در این زمینه خیرین مدرسه ساز را در تکمیل پروژههای نیمهتمام واحدهای آموزشی یاری کنیم.
وی با تقدیر از خیرین مدرسه ساز ادامه داد: خیرین مدرسه ساز زمینه و فضای شایستهای برای تربیت نسلهای آینده به وجود آورده اند و این عمل خداپسندانه آنها علاوه بر آثار پر خیر و برکت دنیوی، صدقه جاریهای است که تا ابد برای آنها خیر و نیکی را به همراه خواهد داشت.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل امروز در نشست با فرماندار خلخال از اجرای هفت پروژه آموزش ساخت مدرسه در مناطق مختلف شهری و روستایی این شهرستان خبر داد و گفت: تعدادی از این پروژهها با مشارکت مالی بنیادهای برکت وعلوی در سطح مناطق محروم روستایی این شهرستان در حال ساخت است.
به گفته این مقام مسئول با بهرهبرداری از ساختمان آموزشی دو مدرسه در شهر خلخال و جابجایی دانش آموزان ۶ مدرسه در سال تحصیلی جدید بخشی از مشکل تراکم دانش آموزی در مدارس پرجمعیت شهر خلخال از جمله دبستان دخترانه ام کلثوم این شهر برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته هیچ گونه اعتباری برای تعمیر و تجهیز مدارس خلخال از محل اعتبارات استانی تخصیص نیافته بود، خواستار تخصیص اعتبار کافی در سال جاری از محل اعتبارات استانی این شهرستان به این امر شد.
در این جلسه که با حضور مدیران مناطق آموزش و پرورش خلخال، شاهرود و خورش رستم برگزار شد، سید جواد یحییزاده فرماندار و رییس شورای آموزش وپرورش خلخال هم خواستار تعیین تکلیف مدارس فرسوده و کانکسی این شهرستان از سوی اداره کل نوسازی وتجهیز مدارس استان اردبیل شد.
نظر شما