۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 84825951
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نهضت آسفالت معابر شهر زنجان، حرکتی منحصربه فرد در کشور

زنجان – ایرنا – به گفته شهردار زنجان نهضت آسفالت معابر شهر زنجان که از ابتدای امسال آغاز شده، از جهت حجم عملیات نسبت به مساحت و نیاز معابر و همچنین در مقایسه با وضعیت گذشته، یک حرکت منحصر به فرد در کشور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فیروزفر روز شنبه در جریان تور رسانه ای خبرنگاران برای بازدید از روند پیشرفت پروژه های شهری زنجان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نهضت آسفالت معابر شهر زنجان هم اکنون در کشور مشهور شده است، افزود: این حجم آسفالت ریزی بدون دریافت قیر یارانه ای در حال انجام است.

وی ادامه داد: براساس پی گیری ها قرار است هشت هزار تن قیر یارانه ای به شهرداری زنجان از سوی وزارت کشور اختصاص داده شود که تا کنون این موضوع محقق نشده و ما بدون این قیر یارانه ای هم، قیر مورد نیاز خود را از بهترین کارخانه های کشور خریداری می کنیم تا عملیات آسفالت ریزی معابر متوقف نشود.

فیروزفر با بیان اینکه امسال برای اجرای کامل برنامه ها و طرح های پیش بینی شده نیازمند تحقق ۲ برابری بودجه شهرداری نسبت به سال گذشته هستیم، گفت: در چهار ماهه امسال درآمدهای پیش بینی شده شهرداری زنجان تحقق ۱۰۰ درصدی داشته است و این حالی است که در سال های گذشته، شهرداری برای پرداخت حقوق پرسنل نیز با مشکلاتی در ماههای ابتدایی سال مواجه می شد.

وی با بیان اینکه در مدیریت شهری هیچ نقطه و حوزه مغفولی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری از پنج ماه گذشته فعالیت ها و اقدامات متعددی در مناطق مختلف شهر در دستور کار قرار داده که برخی از آنها تحت الشعاع حجم بالای آسفالت ریزی قرار گرفته اند.

وی از راه اندازی قرارگاه های عمرانی، خدمات شهری و قرارگاهی برای رسیدگی بیشتر به مناطق محروم در شهرداری زنجان خبر داد و افزود: قرار است برای اقدامات و فعالیت های شهرداری در مناطق مختلف شهر پیوست فرهنگی داشته باشیم.

تولید روزانه ۷۰۰ تن آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری زنجان

رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری زنجان در جریان بازدید خبرنگاران از کارخانه آسفالت شهرداری زنجان گفت: روزانه ۷۰۰ تن تولید در این کتارخانه داریم که البته ظرفیت اسمی این واحد بالاتر از این میزان است ولی ما بر اساس نیازی که پای کار وجود دارد تولید می کنیم.

سعید رضایی با بیان اینکه مواد و مصالح مورد نیاز برای تولید آسفالت، از معادن مورد تایید خریداری می شود، افزود: شهرداری زنجان ۲ کارخانه آسفالت دارد که فعالیت این واحدها در خدمت نهضت آسفالت معابر شهری است.

وی خاطرنشان کرد: معیار تولید ما بر اساس طرح و ضوابط اختلاط آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان است و برای این منظور هر روز نمونه برداری و آزمایش از محصول انجام می شود.

کنترل مستمر شاخص های کمی و کیفی آسفالت ریزی در معابر شهر زنجان

کارشناس کنترل کیفیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک زنجان در بازدید خبرنگاران از روند آسفالت ریز معابر گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان وظیفه نظارت و همچنین آزمایش پروژه آسفالت معابر شهر زنجان را برعهده گرفته است.

پریسا حمدملکی افزود: امسال برای نخستین بار آسفالت ریزی با کنترل شاخص های کمی و کیفی همچون دما، ضخامت، تنظیم نحوه فعالیت غلتک ها و شیب عرضی و طولی و کیفیت آسفالت به طور مستمر و روزانه و لحظه به لحظه انجام می شود.

وی گفت: ضمانت آسفالت ریزی درحال انجام در معابر شهر زنجان پنج سال است، یعنی تا پنج سال هر مشکلی در آسفالت معابر ایجاد شود، پیمانکار موظف به رفع آن خواهد بود.

به گزارش ایرنا در خرداد ماه امسال در جلسه علنی شورای اسلامی شهر زنجان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار جدید برای تامین هزینه آسفالت ریزی معابر شهری به تصویب اعضا رسید که با این مجموع اعتبارات برای آسفالت معابر به ۱۹۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

با این مصوبه جدید سقف بودجه شهرداری زنجان در سال جاری به هزارو ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته که رشد سهم بودجه عمرانی از آن ۵۷ درصد است که ۲۲ از این ۵۷ درصد صرفا برای آسفالت ریزی معابر شهری اختصاص پیدا کرده است.  

تکمیل پروژه سبزه میدان با بیش از ۲۵۰ میلیارد اعتبار

شهردار زنجان با بیان اینکه  تکمیل پروژه سبزه میدان بیش از ۲۵۰ میلیارد اعتبار لازم دارد، گفت: طی چهار تا پنج ماه آینده، فاز جنوبی این پروژه به بهره برداری می رسد.

فیروزفر افزود: اجرای این طرح با گلوگاههای متعددی از جمله مساله تاسیسات برق و  قراردادهای بلاتکلیف موضعی مواجه است که این موضوعات در روند پیشرفت اجرای پروژه موانعی را ایجاد می کنند.

به گزارش ایرنا سبزه میدان پروژه ای است که کلنگ اجرای آن در مقاطع مختلف بر زمین زده شد ولی در عمل کاری از پیش نمی رفت. با این حال در ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ اقدام جدی و عملیاتی برای به نتیجه رساندن پروژه سبزه میدان با برآورد هزینه ۶۴ میلیارد تومان توسط مدیریت اجرایی و شهری در استان شکل گرفت.

احمد صفا، مدیر پروژه سبزه میدان با بیان اینکه قرار بود از شهریور ۹۸، ظرف ۲ سال پروژه سبزه میدان به سرانجام برسد، اظهار داشت: با تغییراتی که در طراحی جدید پروژه ایجاد شده پیش بینی ما این است که حداکثر امسال شاهد بهره برداری از بخش اعظم این پروژه  معادل ۹۰ درصد طرح، باشیم. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha