به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سید علی حسینی پنجشنبه در دیدار کارکنان فنی و حرفه ای بروجرد که به مناسبت هفته ملی مهارت برگزار شد، افزود: امروز در مراکز آموزشی باید مهارت آموزی جدی گرفته شود، زیرا دانش آموزان و دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات مهارت کافی برای ورود به بازار کار را ندارند.
وی اظهار داشت: دولت باید به فنی و حرفه ای توجه ویژه کند و برای رشد و پیشرفت مراکز فنی و حرفه ای سرمایه گذاری کند تا زمینه اشتغال جوانان نیز ایجاد شود.
امام جمعه بروجرد گفت: فنی و حرفه ای با آموزش مهارت به جوانان زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می کند که این امر مورد رضای خداوند است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بروجرد گفت: آموزش های فنی و حرفه ای را به مدارس و دانشگاهها خواهیم کشاند.
عزیز اله قائد رحمت با اشاره به اینکه سه مرکز فنی و حرفه ای دولتی و ۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در شهرستان وجود دارد افزود: در دولت جدید سه روزه مجوز آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای اعطا می شود چنانچه از ابتدای امسال مجوز ۳۰ آموزشگاه تایید شده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال در مرکز فنی و حرفه ای امام علی(ع) یکهزارو ۳۶۹ نفر آموزش داده ایم و در مرکز خواهران نیز ۱۴۰ نفر آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه آموزشهای فنی و حرفه ای در پادگان ها و زندان ها و سکونت گاههای غیر مجاز و روستا ها ارائه شده است، بیان کرد: حدود ۷۰ شغل با تاسیس ۳۰ آموزشگاه از ابتدای امسال ایجاد شده است.
رییس مرکز فنی و حرفه ای امام علی (ع) بروجرد با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ رشته آموزشی در مراکز فنی و حرفه ای بروجرد ارائه می شود، گفت: راهاندازی دپارتمان ورشو در فنی و حرفه ای بروجرد در سفر رییس جمهور مصوب شده و با اعتباری حدود ۸۰۰ میلیون تومان کارگاه ورشو سازی تجهیز و راه اندازی می شود.
شهرستان بروجرد دارای سه مرکز ثابت و بیش از ۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای می باشد.
نظر شما