مجتبی محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرگار ایرنا افزود: در حال حاضر بیش از هزار ۸۵۰ نفر از زندانیان سراسر استان روزانه به مراکز تولیدی، کارگاهی و همچنین بنگاه های اقتصادی اعزام و دوباره به محل حبس خود باز می گردند.
وی ادامه داد: درآمد ماهیانه این زندانیان باتوجه به تخصص و مهارت خود بین ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال متفاوت بوده که می تواند در تامین معیشت خانواده زندانیان بسیار تاثیرگذار باشد.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی - تربیتی آذربایجان غربی گفت: نیروی کار زندانی حداکثر ۶۰ درصد پایه حقوقی کارگران را دریافت کرده و از طرفی کارفرما مسوولیت قانونی در بیمه آنها را ندارد و این شرایط هم برای زندانی و هم برای واحدهای تولیدی مفید است.
محمدی بیان کرد: معافیت مالیاتی کارآفرینان، ارائه تسهیلات بانکی چهار درصد با مدت بازپرداخت هفت ساله، معافیت بیمه افراد بکارگیری شده و همچنین پرداخت ۶۰ درصد حداقل کارگری از مشوقهایی است که کارآفرینان در صورت بکارگیری جمعیت کیفری و اشتغالزایی آنان می توانند از ان استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، توسعه اشتغال و حرفه آموزی در زندانها موجب کاهش آسیب در جامعه میشود و چنانچه مددجویان بتوانند در مدت زمان تحمل حبس دارای مهارت شده و پس از آزادی برای خود شغل ایجاد کنند، قطعا آسیبهای اجتماعی که ناشی از بیکاری است، نیز به حداقل ممکن میرسد
نظر شما