سه کارگاه روستایی فرش‌بافی در نرماشیر احیا می‌شود

کرمان - ایرنا - مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نرماشیر از راه‌اندازی مجدد کارگاه‌های فرش‌بافی روستاهای سیدآباد، چهل‌تخم و دشت‌آباد این شهرستان با همکاری گروه جهادی هلال شادی خبر داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، محمدرضا منصوری بیان کرد: در سال‌های گذشته کارگاه‌های صنایع‌دستی روستاهای مذکور از جمله فرش‌بافی به دلیل نبود مواد اولیه کافی به صورت نیمه تعطیل درآمده بود که با رایزنی‌هایی انجام گرفته با گروه جهادی هلال شادی مقرر شد این گروه، مواد اولیه و بازارفروش این کارگاه را فراهم کند که شاهد راه‌اندازی مجدد این کارگاه باشیم.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ هنرمند صنایع‌دستی در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند که پیش‌بینی می‌شود با راه‌اندازی مجدد این کارگاه تعداد هنرمندان آن به ۶۰ نفر خواهد برسد.

مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نرماشیر ادامه داد: در این کارگاه قالی، گلیم و پادری تولید خواهد شد که بدون شک از استقبال خوبی برخوردار خواهد بود.

وی تاکید کرد: متاسفانه به دلیل کمبود آب روستاهای سیدآباد، چهل‌تخم و دشت‌آباد دچار خشکسالی شده که امیدواریم با راه‌اندازی دوباره کارگاه‌های صنایع‌دستی بتوانیم برای جوانان این منطقه اشتغال ایجاد کنیم.

منصوری با بیان اینکه همکاری مسئولان شهرستان نرماشیر در این مسیر نقش مهمی خواهد داشت خاطرنشان کرد: این شهرستان دارای سه هزار هنرمند صنایع‌دستی است که مشغول به فعالیت هستند و صنایع‌دستی این روستا شامل حصیربافی، سیس‌بافی، پادری‌بافی، گلیم‌بافی، پته‌دوزی و غیره می‌شود.

استان کرمان دارای صنایع دستی مشهوری مانند قالی بافی، گلیم، پته، شال، مصنوعات فلزی، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و غیره است که گلیم شیرکی پیچ سیرجان ثبت جهانی شده است.

شهرهای کرمان، شهربابک، راور، قلعه گنج و راین نیز سال گذشته به فهرست شهرهای ملی صنایع دستی کشور پیوستند.

شهرستان نرماشیر در فاصله ۲۳۰ کیلومتری شرق مرکز استان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha