به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، تفاهمنامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد امربه معروف و نهی از منکر عصر یکشنبه به امضای حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و حسین بلندی رییس دانشگاه علمی کاربردی رسید.
افزایش سطح توانمندی آمران به معروف و ناهیان از منکر، همکاری در پیشبرد آموزشهای امر به معروف به صورت کاربردی و کیفیتبخشی به فعالیتهای مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر از طریق اجرای دوره های مهارتی کوتاه مدت برای کنشگران امر به معروف و نهی از منکر از محورهای تفاهمنامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد امربه معروف و نهی از منکر است که امروز به امضای طرفین رسید.
هدف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی کمک به ایجاد اشتغال در کشور است
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم امضای این تفاهم نامه با تاکید بر این که شعار ما مبارزه با داعش بیکاری است، گفت: این دانشگاه در تلاش است در زمینه اشتغال بازوی اجرایی کشور باشد.
بلندی با بیان این که این دانشگاه پس از جنگ تحمیلی و در دوران بازسازی کشور برای پاسخگویی و رفع نیازهای کشور تاسیس شد، افزود: هدف این دانشگاه تدوین برنامه درسی براساس نیازهای شغلی است تا دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، بتوانند شاغل شوند بنابراین هدف اصلی کمک به ایجاد اشتغال در کشور است.
وی با بیان این که در حال حاضر ۲۲۰ هزار دانشجو در سراسر کشور در ۳۲ واحد استانی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۳۷ هزار استاد هم در این دانشگاه مشغول تدریس هستند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این که شعار این دانشگاه مبارزه با داعش بیکاری است، یادآور شد: درصد قابل توجهی از دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، وارد بازار کار می شوند در واقع کسانی که وارد این دانشگاه می شوند طی دو سال می توانند بازار کار شوند چرا که دوره هایی که می گذارنند براساس نیاز بازار کار است.
بلندی ادامه داد: وظیفه ما این است که درصد قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی که از مهارت کافی برای جذب در بازار کار برخوردار نیستند، بتوانند با طی دوره های کوتاه مدت و آموزش های لازم شاغل شوند و در واقع این دانشگاه پل ارتباطی بین این فارغ التحصیلان با بازار کار باشد.
وی به برنامههای درسی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: یک هزار برنامه درسی در این دانشگاه وجود دارد و طی ۸ ماه گذشته حدود ۱۲۵ برنامه درسی جدید را در دستور کار قرار گرفته است و در حال بازنگری ۱۰۴ برنامه قدیمی دانشگاه هستیم، چرا که ما باید به نیاز اشتغال جامعه پاسخ دهیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در این مدت یک آمایش سرزمینی در تمام استان ها انجام دادیم، در واقع نیاز شغلی هر استان را استخراج کردیم و برای هر مرکز علمی کاربردی به صورت جداگانه برنامه چهار ساله تدوین کردیم و رویکرد اصلی ما پاسخگویی به نیاز امروز و نیازآفرینی برای آینده است.
بلندی تصریح کرد: در چند سال گذشته رفتار خوبی با این دانشگاه که به دنبال توسعه مهارت و اشتغال است، نشده است. فعالیت ۳۱۰ مرکز دولتی مقتدر این دانشگاه را که دارای تجهیزات و امکانات بالایی بوده، متوقف کرده اند. در این زمینه با آیت الله رییسی رییس جمهور برای بازگرداندن بخشی از این مراکز گفت و گو شد که رییس جمهور دستور پیگیری دادهاست.
وی به تفاهم نامه منعقد شده با ستاد امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: فردی که وارد عرصه امر به معروف و نهی از منکر میشود باید صلاحیت حرفهای وی تأیید شود، بنابراین قرار است براساس این تفاهم نامه سطح توانمندی آمران به معروف و ناهیان از منکر را افزایش دهیم و آنها با گذراندن دوره آموزشی گواهی دریافت کنند که این گواهی نشان می دهد برای انجام کار شرایط لازم برخوردار هستند.
نظر شما