به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسین درویشی روز سهشنبه در حاشیه بازدید از ایرنا مازندران افزود: طی سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ به طور متوسط حدود ۲۰ هزار نفر ساعت در استان در دورههای آموزشی مهارت آموزی شرکت کردند که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان تیرامسال به حدود ۴۰ هزار نفر ساعت افزایش پیدا کرده است.
وی خاطر نشان کرد: واکاوی این اعداد و ارقام نشان میدهد که تمایل خانوادههای مازندرانی برای حضور فرزندانشان در رشتههای مهارتی افزایش چشمگیری داشته است که این امر در عبور از چالش مدرکگرایی در استان بسیار تاثیرگذار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران اجرای طرحهای مهارتی برای ایجاد شغل را از رسالتهای مهم این اداره کل برشمرد و گفت: بر اساس دو شاخص تقاضا و جامعه محور برای ریشهکنی بیکاری و نشر مهارت آموزی در استان تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان این که ۲۰ مرکز دولتی با ۲۱۰ مربی آموزشی و ۱۷۶ کارگاه آموزش فنی و حرفهای در مازندران فعال است از دایر بودن یک هزار و ۴۹۰ کارگاه آموزشی آزاد با سه هزار و ۳۱۰ مربی و چهار هزار کار در استان خبر داد.
درویشی اضافه کرد: ۹۰ درصد آموزشهای فنی ویژه مهارتآموزان درکارگاههای دولتی و ۸۰ درصد آموزشهای خدماتی هم در کارگاههای آزاد استان ارایه میشود.
مدیرکل آموزش و فنی حرفهای مازندران با بیان ان که در دو سال گذشته ۱۰ هزار فرصت شغلی در چهار خوشه خدمات، کشاورزی، معدن و هنر استان ایجاد شد، ادامه داد: آموزش فنی و حرفهای با تمام توان برای گرهگشایی از دغدغه بیکاری جوانان در استان تلاش خواهد کرد.
در ادامه سجاد خسروانیان مشاور اجرایی استاندار و رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مازندران نیز در این نشست ضمن معرفی این رسانه ،تهیه گزارش با عناوین جهاد تبیین، بیان دستاوردهای دولت مردمی سیزدهم، ارتباط گیری با مدیران به منظور حل مشکلات مردم در حوزههای مختلف را از رویکردهای جدی در ایرنا برشمرد.
نظر شما