تمرین مشق مهارت‌ برای مقابله با مدرک‌گرایی در مازندران

ساری - ایرنا - تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد اشتغال پایدار رویکرد و هدف اصولی در اجرای طرح‌های مهارت‌محور و آموزش فنی و حرفه‌ای در مازندران است، موضوعی که بی‌توجهی به آن علاوه بر تاثیر منفی در کیفیت ارایه خدمات و تولید کالا در جامعه به افزایش آمار بیکاری منجر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، با وجود این که بیکاری جوانان بویژه دانش‌آموختگان دانشگاهی همواره به عنوان یک چالش اساسی در مازندران مطرح است و نرخ بیکاری در پاییز امسال هم طبق پورتال مرکز آمار ایران به ۶.۹ درصد رسیده، اما به باور کارشناسان، با اجرای و ترویج طرح‌های مهارت آموزی می‌توان روند اشتغالزایی در این دیار را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

صاحب‌نظران، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در زمان حاضر حلقه مفقوده برای ایجاد اشتغال پایدار و تبدیل دانش به مهارت در مازندران می دانند به گونه‌ای که بسیاری از صنعتگران و فعالان اقتصادی از نبود نیروی انسانی ماهر در خط تولید واحدهای صنعتی خود گلایه دارند و خواستار تربیت نیروی انسانی ماهر در کارگاه‌های دولتی و خصوصی مهارت‌آموزی هستند.

از سوی دیگر مسوولان استان هم از سال‌های پیش تاکنون همواره دغدغه ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان را داشته و دارند، اما به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران یکی از دلایل عمده بیکاری حدود ۱۲۰ هزار دانش آموخته دانشگاهی در استان فقدان تفکر مهارت‌آموزی در بین آنها است چراکه به باور وی ظرفیت‌های شغلی دست نخورده قابل توجهی در استان وجود دارد که به طور حتم برای شکوفایی آن اجرای دقیق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ضروری است.

در این پیوند مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با بیان اینکه در ۲۰ بخش دولتی با ۲۰۵ مربی فعال، ۱۸۶ کارگاه فعال آموزشی و حدود ۶ هزار و ۴۵۰ حرفه آموزشی در سال های اخیر آموزش ارائه شد، گفت: ۲ هزار و ۸۲۱ آموزشگاه آزاد و هشت هزار و ۳۰۸ مربی در مازندران فعال است.

تمرین مشق مهارت‌ برای مقابله با مدرک‌گرایی در مازندران

سید حسین درویشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در دولت سیزدهم در ۱۵ هزار و ۲۵۱ حرفه آموزشی و ۵ هزار و ۱۰۴ کارگاه آموزشی در بخش خصوصی به عنوان سرمایه بزرگ در مازندران خدمات ارائه شده است.

درویشی بیان داشت : ۱۴۲ مرکز جوار کارخانه برای ارتقاء مهارت کارگران در واحد های صنعتی، هزار و ۱۲۴ واحد صنفی برای آموزش های محیط واقعی کار و ۲۰ مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی برای توانمندسازی دانشجویان را دارا هستیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خاطرنشان کرد: در بخش تکثر حرفه های آموزشی با رشد ۳۹ درصد، نفر دوره آموزش با رشد ۲۶ درصد و کارگاه های به روز شده شاهد رشد ۱۴ درصد بودیم.

وی تصریح کرد : افتتاح هشت کارگاه سنجش، تصویب قانون کمک های اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان، تصویب اساسنامه در سازمان و تصویب تبصره الحاقی بند ۲ در دولت سیزدهم انجام شد.

این مسئول اظهار کرد: مدت صدور گواهینامه از ۲ ماه به ۳ هفته، مدت صدور جوار کارخانه از سه ماه به سه روز، مدت صدور مجوز تاسیس آموزشگاه آزاد از ۶ ماه به سه روز کاهش یافت.

تمرین مشق مهارت‌ برای مقابله با مدرک‌گرایی در مازندران

سید حسین درویشی بیان کرد: ۱۳۹ طرح مهم در مازندران با ۵۰ پروژه شاخص با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی افزود: اولین دوره المپیاد آزاد پرینت ۳ بعدی را با تکنولوژی FTM با میزبانی مرکز ۲۲ بهمن به صورت مهارت آزاد کشوری در استان اجرا شد و صدور مجوز مرکز مهارت آموزی و مشاوره برای ۳ دانشگاه انجام شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اعلام کرد: کارگاه هوشمند سازی اتاق واقعیت مجازی شبیه سازی شده آموزش ها مبتنی بر هوش مصنوعی نیز در این ایام در مازندران افتتاح شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha