به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، احمد مجرد در بازدید از گروه معین نیحه ماکو و بازرگان با اشاره به اینکه منطقه ارومیه دارای چهار مرز زمینی است که بازرگان به عنوان بزرگترین مرز زمینی کشور بیشترین سهم درآمدی را برای دولت دارد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه به طور متوسط بیش از ۶۰۰ دستگاه خودرو (سواری، اتوبوس و کامیون) در مرزهای یاد شده کنترل و پایش سوخت میشود.
وی این میزان افزایش درآمد را ناشی از بکارگیری سیستمهای نرمافزاری جدید برای کنترل باک و فروش نفتگاز و بنزین در جایگاههای مرزی دانست افزود: استفاده از نرم افزارهای نوین نقش بسزایی در جلوگیری از قاچاق سوخت دارد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه اضافه کرد: فروش سوخت در مناطق مرزی یکی از راهکارهای موثری است که میتواند بر روند کاهش قاچاق فرآوردهای نفتی، با توجه به اختلاف قیمت فاحش آن با کشورهای همسایه بسیار موثر باشد.
به گزارش ایرنا، اعضای گروه معین متشکل از مدیر منطقه، معاون بازرگانی، روسای مالی و حراست و کارشناسان مهندسی فرآورده و برنامه ریزی است که با حضور در واحدهای مختلف نواحی، اسناد و مدارک فرایندها را مورد بررسی قرار داده و در پایان جلسه تصمیمات مدیریتی جهت تسهیل فرایندها اتخاذ میشود.
به گزارش ایرنا، منطقه نفتی ارومیه شامل شهرستانهای ارومیه، اشنویه، سلماس، خوی، ماکو، شوط، پلدشت، چایپاره، چالدران و مرز بازرگان است.
آذربایجان غربی به علت وسعت طولی دارای ۲ منطقه پخش فرآوردههای نفتی در ارومیه و میاندوآب است که به ترتیب شمال و جنوب استان را پوشش میدهند.
نظر شما