به گزارش ایرنا، سال هاست که نام استان کهگیلویه و بویراحمد با لقب محرومیت گره خورده و مشکلات انباشت شده از گذشته های دور در جای جای این سرزمین بسیار عمیق است.
همین چند سال پیش بود که موضوع ترک تحصیل دانش آموزان در منطقه دیشموک در استان کهگیلویه و بویراحمد در فضای مجازی سر و صدای بسیاری به پا کرد زیرا دانش اموزان زیادی از امکانات تحصیل محروم بودند.
اما با وجود تمامی محرومیت ها از دل همین استان بزرگانی چون دکتر سید علی ملک حسینی، حسین پناهی، سید میر احمد تقوی، دکتر امین الله نیک اقبال، آیت الله ملک حسینی و افراد پرآوازه زیادی در دامان این خاک پرورش یافته اند.
از دامن مادری چارقد به سر و با اصالت لر دختری چون فرناز زاده شد و این دختر بویراحمدی به مثابه اسمش فر و پیروزی را نازش کرد و و یکه تاز عرصه موفقیت شد.
فرناز حسن زاده نشان داد می توان از دل سختی ها پل ساخت و مسیرهای پر فراز و نشیب را هم پیمود.
برخی نبود امکانات را بهانه شکست خود می کنند اما کمبود ها و محرومیت ها در شهر یاسوج نتوانست مانع رسیدن فرناز به موفقیتش شود.
فرناز حسن زاده دانش آموز این استان موفق به کسب رتبه اول گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور سراسری ۱۴۰۱ شد.
این دانش آموز کهگیلویه و بویراحمد با میانگین تراز هفت هزار و ۶۳۲ در کنکور سراسری ۱۴۰۱ توانست به رتبه اول و این افتخار مهم علمی دست یابد.
برای خودم هدف مشخصی تعیین کردم
فرناز حسن زاده درباره موفقیت بزرگ خود در کنکور سراسری می گوید: برای خودم هدف مشخصی تعیین کرده بودم و به طور میانگین روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت در روز مطالعه می کردم.
این رتبه برتر کنکور سراسری ادامه داد: بر اساس هدفم برنامه ریزی کرده بودم و درس می خواندم.
وی تاکید کرد: تابستانی که از کلاس نهم می خواستم در کلاس دهم ثبت نام کنم درس خواندم را به طور جدی آغاز کردم.
وی عنوان کرد: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط میتواند با سختکوشی و هدفگذاری به نتیجه برسد.
کرونا تهدیدی بود که از آن فرصت ساختم
فرناز به باور اینکه خواستن توانستن است جامه عمل پوشاند و حتی در بحبوحه فراگیری کرونا تسلیم نشد.
کرونا تهدیدی بود که فرناز آن را به فرصت تبدیل کرد.
فرناز حسن زاده رتبه یک کنکور سراسری تجربی می گوید: کلاس دهم بودم که کرونا شیوع پیدا کرد و مدارس مجازی شد.
وی تصریح کرد: کرونا شرایط را برای دانش آموزان برای علم آموزی سخت کرد، با این حال ناامید نشدم و بر اساس برنامه ریزی ام مطالعه دروس را ادامه دادم.
حسن زاده ابراز داشت: با این دید به کرونا نگاه کردم که در وقتم صرفه جویی شده و در منزل بر اساس برنامه خودم پیش رفتم.
دانش آموزان موفقیت و تلاش شان را به آینده نسپارند
حسن زاده تصریح کرد: کسی که می خواهد موفقیت به دست آورد باید در هر جایی که هست شروع کند و تلاشش را به آینده موکول نکند.
این رتبه برتر کنکور سراسری افزود: دانش آموزان باید برنامه ریزی منسجم برای خود داشته باشند و هدف گذاری داشته باشند.
حسن زاده تاکید کرد: استفاده بیش از حد و کنترل نشده از فضای مجازی بسیار وقت گیر است و به دانش آموز ضربه می زند.
خانواده شرایط را برای موفقیت در کنکور مهیا کردند
حسن زاده دارای رتبه یک کنکور سراسری تجربی گفت: پدر و مادرم شرایط مناسبی برای قبولی ام در کنکور سراسری مهیا کردند.
وی بیان کرد: امکانات لازم همچون کتاب های کمک درسی برایم در مکانی آرام فراهم کردند تا با آرامش درس بخوانم.
وی افزود:برای کسب یک نتیجه به طور حتم باید خانواده کمک کند و آرامش را ایجاد کنند و من از این بابت از خانوادهام تشکر میکنم که چنین فضای پر از آرامش را برایم فراهم کردند.
حسن زاده، توکل به خدا و ایمان به هدف را در موفقیت خویش موثر دانست.
حرف های خانواده رتبه برتر کنکور سراسری
بقول استاد محمود دولت ابادی، به آدم هایی محتاج هستیم که به آینده بچه هایشان فکر کنند نه به گذشته پدرانشان.
پدر فرناز حسن زاده با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته کارگردانی کارمند بازنشسته صداوسیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد است.
مادر حسن زاده نیز دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی عمران و خانه دار است.
مادر فرناز که تحصیل کرده رشته عمران و خانه دار است می گوید: دو دختر به نام فرناز و فرنوش دارد که فرنوش کلاس هشتم و فرناز هم کنکوری بوده است.
وی تاکید کرد: فرناز به واسطه تلاش و همت خود به این مهم دست یافت.
پدر فرناز حسن زاده نیز گفت: دخترم در مدت سال اخیر از تمامی تفریحات و اوقات فراغت خودش برای آماده سازی بیش از پیش خود برای شرکت در کنکور امسال گذشته است.
وی افزود: چیزی که باعث شد فرناز این رتبه را کسب کند معنویات ،اراده و ایمان قوی وی بود.
پدر فرناز حسن زاده بیان کرد: کسب رتبه برتر دخترم در رشته تجربی کنکور سراسری امسال نتیجه تلاش ها و زحمات شبانه روزی در سه سال اخیر خودش بود.
وی گفت: اوقات فراغت وی در تپه نور شهدا بود و به معنویات و نماز اول وقت توجه خاصی داشت.
نقش اراده و پشتکار در دستیابی به هدف انکار ناپذیر است
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری این نکته که در موفقیت یک انسان در سنین دانش آموزی عوامل عینی و ذهنی مختلفی تاثیر دارند بر نقش اراده و پشتکار فرد تاکید کرد.
عزتخواه افزود: هرچند از تاثیر خانواده و گستره وسیعی از اطرافیان مانند گروه دوستان، معلمان، محیط آموزشی و مدرسه نمیتوان به سادگی گذشت اما خود فرد و میزان پشتکارش در دستیابی به هدف از همه عواملی که به آنها اشاره شد مهمتر است.
وی خانواده و مدرسه را دو نهاد مهم در شکل گیری و جهت دهی به حرکت سازنده دانش آموزان دانست و عنوان کرد: خانه و مدرسه باید از بعد روشها و تفکرات همسوی یکدیگر باشند چرا که دانش آموزان زمانی میتوانند مسیری مناسب و ثمربخش را طی کنند که قرار گرفتن آنها در محیط خانه و مدرسه برای رسیدن به یک هدف باشد.
عزت خواه بر علم آموزی دانش آموزان همراه با تربیت دینی اسلامی تاکید کرد و گفت:آنها علاوه بر علم آموزی و تخصص باید اخلاق مداری را سر لوحه کار خود قرار دهند که خانم حسن زاده به تنهایی خود گواه این مدعاست.
مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: محرومیتها محدودیت نیست و خانم فرناز حسن زاده با کسب این رتبه در عرصه ملی نشان داد که دانش آموزان این دیار مستعد هستند و با توکل به خدا قله های علمی را فتح خواهند کرد .
وی با بیان اینکه رفتار ، پوشش و عملکرد خانم حسن زاده برای دانش آموزان الگوست، تاکید کرد: پیروی از پیام آور و روایتگر عاشورا حضرت زینب(س) و توجه به مقوله حجاب و عفاف بر برای دختران ما بسیار مهم است که قطعا سرلوحه نخبگان ما قرار خواهد گرفت.
فرناز رتبه های برتر مدرسه را کسب می کرد
مدیر مدرسه تیزهوشان یاسوج نیز گفت: فرناز حسن زاده از پایه دهم جز دانش آموزان برتر مدرسه تیزهوشان بود و در مسابقات فرهنگی، هنری ورزشی رتبه های برتر را کسب می کرد.
سوسن مدحتی افزود: خانم حسن زاده در همه جا خودش را ثابت کرد و بالاترین معدل مدرسه را داشت.
فرناز حسن زاده اهل یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد بوده و در مدرسه هیأت امنایی فرزانگان این شهر تحصیل می کرد.
سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ بیش از ۱۷۱ هزار دانش آموز پسر و دختر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کردند.
نظر شما