موانع دریافت تسهیلات اشتغالزایی در بانک‌های کرمانشاه باید برداشته شود

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری کرمانشاه با تاکید بر اینکه موانع موجود جهت دریافت تسهیلات بانکی در حوزه اشتغال استان باید برداشته شود، گفت: بین بانک‌های دولتی و خصوصی جهت دریافت تضامین بانکی برای ارائه تسهیلات اشتغالزایی استان به زودی وحدت رویه و یکپارچگی ایجاد خواهد شد.

به گزارش ایرنا؛ «مصطفی موشاخانی» روز چهارشنبه در نشست هماهنگی برای ایجاد یک وحدت رویه در بانک های دولتی استان برای دریافت تضامین بانکی جهت ارائه تسهیلات حوزه اشتغال کرمانشاه، افزود: با توجه به تاکیدات استاندار در کارگروه اشتغال استان پیرامون رفع موانع و مشکلات اقشار جامعه، نشستی با حضور مدیریت شعب بانک ملی استان به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها، اداره تعاون  کار و امور اجتماعی و همچنین سازمان های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) در مورد تضامین وام های اشتغال و وام های ضروری خانوار، برگزار شد.

وی اظهار کرد: پس از بحث و بررسی های زیاد پیرامون راهکارهای حل مشکل، چند مصوبه و پیشنهاد کاربردی ارائه شد که یکی از مهم ترین موارد آن ها، ابلاغ قانون اخذ تامین به بانک های دولتی و خصوصی توسط بانک ملی به منظور ایجاد وحدت رویه قانونی بود.

موشاخانی عنوان کرد: همچنین با توجه به تاکیدات استاندار نسبت به حل مشکل افراد حقیقی و صدور ضمانت نامه بانکی برای کارمندان ادارات، در کمک به حل این مشکل مقرر شد بانک ملی، فرمت ضمانت نامه مشخصی را طراحی کرده و برای تصویب در کارگروه اشتغال و شورای اداری و ابلاغ به کلیه نهادها، دستگاه‌ها و سازمانهای دولتی، اقدام نماید.

 مدیرکل امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری کرمانشاه ادامه داد: همچنین یکی دیگر از مصوبات این نشست، برگزاری جلسه شورای هماهنگی بانک های استان ظرف حداکثر چند روز آینده است و در این نشست باید وحدت رویه تضامین بانکی در شورای هماهنگی بانک‌ها مطرح و به بانکها مجدداً ابلاغ شود.

وی گفت: در این نشست همچنین مصوب شد دستگاه های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) به منظور حل مسائل و مشکلات مددجویان خود برای اخذ وام های اشتغال زایی پیشنهادات و راهکار های خود را ظرف مدت ۴۸ ساعت به بانک ملی استان کرمانشاه ارائه نمایند.

به گزارش ایرنا؛ بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند لذا بیکاری، تورم بالا و پایین بودن درآمد سرانه شهروندان کرمانشاهی بزرگترین مشکل استان است که مردم امیدوارند با تحقق مصوبات و وعده‌های رییس جمهور و اعضای هیات دولت، بخشی از مشکلات حوزه بیکاری و اشتغال برطرف شود.

براساس اعلام رسمی مرکز ملی آمار ایران، نرخ بیکاری فصل بهار سال ۱۴۰۱ استان کرمانشاه ۱۵.۴ درصد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha