دکتر حسن بختیاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به برشماری زمینههای مشترک همکاری سمنها و خیریههای سلامت با دانشگاه علوم پزشکی زنجان اشاره کرد و افزود: ارائه تجربیات موفق و الگوها و ایدههای برتر، همکاری در بحرانها و بلایا، همکاری در ارزیابی و پایش سلامت، برگزاری برنامههای آموزشی و توانمندسازی، همکاری در کمپینهای سلامت و معرفی داوطلبان و خیرین سلامت جهت تقدیر و فرهنگسازی از جمله این زمینهها است.
وی با بیان اینکه سمنها حلقه اتصال مردم و دولت هستند اظهار داشت: برای تحقق همهجانبه سلامت در جامعه، لازم است از ظرفیتها و توانمندیهای بخش غیردولتی از جمله سمنها و تشکلها استفاده شود.
این مسوول با تاکید بر اینکه سلامت فقط به معنای فقدان بیماری نیست ادامه داد: در یک نگاه جامع که هماکنون در دنیا مطرح است، سلامت همه ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی را دربر میگیرد و ما به عنوان متولیان سلامت باید این نگاه جامع و همهجانبه به شاخصههای سلامت را داشته باشیم و در این خصوص همکاری بخش غیردولتی و تشکلهای سلامتمحور ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه در دنیا ۲۵ تا ۳۰ درصد حوزه سلامت توسط بخش دولتی و مابقی به صورت غیردولتی پشتیبانی میشود، خاطرنشان کرد: از آنجایی که سمنها توسط گروههای مردمی مدیریت میشوند، جلب اعتماد عمومی در آنها بیشتر است و با توجه به تنوع گرایشها و تخصصی شدن فعالیت آنها، با صرف هزینه کمتری میتوان به نتایج مطلوب دست یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در خصوص استفاده از همه ظرفیتها و امکانات دانشگاهعلوم پزشکی زنجان برای انعکاس فعالیتها و توانمندیهایتشکلهای مردمی و خیریههای استان یادآور شد: در این خصوص لازم است در رسانههای استان نیز بسترسازی مناسبی انجام گیرد چرا که شفافسازی در این زمینه، موجب ایجاد اعتماد و همچنین اشاعهی فرهنگ نوعدوستی در جامعه میشود.
نظر شما