استفاده از ماسک در مهاباد ۲۳ درصد است/ وضع نامناسب رعایت پروتکل‌های بهداشتی

مهاباد - ایرنا - رییس مرکز بهداشت مهاباد گفت: استفاده از ماسک توسط شهروندان در خوش‌بینانه‌ترین شرایط به ۲۳ درصد رسیده است که به هیچ عنوان مناسب نیست.

قاسم امینی روز پنجشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با وجود اینکه سلاح مقابله با کرونا  واکسیناسیون و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است اما همچنان برخی از افراد از رعایت آن خودداری کرده و زمینه گرفتار شدن خود و بقیه را فراهم می‌کنند.

وی عادی انگاری، فرسایشی شدن دوران کرونا و بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط کنونی را از جمله دلایل کاهش استفاده مردم از ماسک عنوان کرد. 

رییس مرکز بهداشت مهاباد با تاکید بر اولویت اقدامات پیشگیرانه به ویژه رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تکمیل دُزهای واکسن کرونا در مدیریت و کنترل کرونا از سوی مردم، تاکید کرد: مردم باید با توجه به وضعیت افزایش شیوع کرونا در شهرستان، با پرهیز از هرگونه عادی  انگاری، به توصیه های بهداشتی پایبند باشند.

امینی، با بیان اینکه همراهی مردم و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و همچنین نوبت یادآور واکسن کرونا کمک می‌کند تا این موج را با حداقل هزینه‌ها طی کنیم افزود: با توجه به اینکه واکسن اهمیت دارد باید برای کاهش شیوع بیماری چهار نوبت واکسن برای افراد بالای ۱۸سال تزریق شود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر برای محفوظ ماندن از ویروس کرونا راهی جز تزریق واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی نداریم و این درحالی است که باز عده ای همچنان به این مهم توجه ندارند.

وی با اشاره به تزریق روزانه ۸۰ تا ۱۰۰ دز واکسن نوبت چهارم در این شهرستان افزود: استقبال مردم این شهرستان از تزریق دُز یادآور واکسن کرونا  پایین بوده و نیاز است مردم با توجه به روند افزایشی آمار مبتلایان طی هفته‌های اخیر نسبت به حضور در مراکز واکسیناسیون اقدام کنند.

رییس مرکز بهداشت مهاباد با بیان اینکه هم اینک در مجموع در این شهرستان ۷۶ درصد نوبت اول، ۶۷.۳ رصد نوبت دوم، ۲۸.۸ درصد نوبت سوم و (۰.۷۵) ۷۵ صدم درصد نیز نوبت چهارم را تزریق شده، ادامه داد: با توجه به شروع موج هفتم کرونا در کشور و خطر افزایش ابتلا، بستری و مرگ و میر، به شهروندان توصیه می‌شود در اسرع وقت جهت دریافت نوبت واکسن یادآور خود اقدام کنند.

امینی گفت: ۸۱ واحد بهداشتی شامل ۶۳ خانه بهداشت روستایی، ۱۷ پایگاه سلامت و یک ستاد بهداشت هم اکنون در این شهرستان آماده تزریق واکسن کرونا هستند.

وی واکسن های تزریقی را شامل «سینوفارم» و «اسپایکوژن» عنوان کرد و افزود: دریافت واکسن کرونا تا زمانی که ایمنی بدن را در مقابل ویروس کرونا افزایش می‌دهد، باید تزریق شود که مدت زمان لازم برای دریافت دُز یادآور ۶ ماه بعد از نوبت سوم واکسن است .

به گزارش ایرنا، در شهرستان مهاباد با جمعیت ۲۵۷ هزار نفر تاکنون ۶۱۵ نفر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha