راه دسترسی ۹۸.۵ درصد روستاهای گلستان آسفالته است/ اختصاص اعتبارات تکمیلی برای پروژه‌های راهسازی

گرگان - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با اشاره فعال بودن ۳۳ پروژه راه‌سازی در استان گفت: ۹۸.۵ درصد ساکنان روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان از راه دسترس آسفالته برخوردارند. 

مهدی میقانی روز شنبه در جلسه قرارگاه خبری شهید حسین همدانی ویژه هفته دولت اظهارداشت: اجرای پوشش آسفالت برای ۹۰ کیلومتر از راه های روستایی گلستان با اعتبار ۹۶۰ میلیارد ریال در حال اجراست .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان افزود: علاوه بر اعتبارات منظور شده در سفر اسفندماه سال گذشته هیات دولت، در روزهای اخیر هم اعتبارات مناسبی برای پروژه های راه گلستان ابلاغ شد که اختصاص ۴۰ میلیارد ریال برای تعمییرات گارد ریل ، ۲۰ میلیارد ریال برای روشنایی جاده رامیان - علی آباد و ۷۰ میلیارد افزایش ابلاغ روشنایی کمربندی گرگان از جمله این اعتبارات جدید است. 

وی افزود : ایمن‌سازی جاده کردکوی - بندرترکمن با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال بزودی عملیاتی می شود و بلوک های جدا کننده مفصلی در این مسیر بارگذاری خواهد شد.

میقانی گفت :  برای اجرای طرح هایی از جمله ساخت راه های روستایی، رفع نقاط پرتصادف، خرید ماشین آلات راهسازی و اجرای حفاظ ایمنی در محورهای ارتباطی گلستان  ۲ هزار میلیارد ریال مصوب شده که طی سه سال تخصیص خواهد یافت.

میقانی به چالش های فراروی این اداره کل اشاره کرد و گفت : مستهلک بودن تجهییزات راه‌سازی و سرقت تابلوی علایم از جمله مشکلاتی است که باید برای حل آن چاره اندیشی کرد.

استان گلستان افزون بر پنج هزار کیلومتر بزرگ‌راه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که بیش از سه هزار کیلومتر آن در مناطق روستایی قرار دارد.

این استان شمالی با ۲ میلیون نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و ۴۷ درصد از این جمعیت را روستاییان تشکیل می‌دهند که در بیش از هزار روستا مستقر هستند.

گلستان از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استان های سمنان، مازندران و خراسان شمالی است.

همچنین مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با حضور در ایرنای گلستان ضمن ادای احترام به شهدای این رسانه، با رییس و کارکنان آن به گفت و گو نشست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha