به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیده خضیر روز شنبه در کارگاه حمایت طلبی اجتماعی و حفاظت از محیط زیست ویژه شکارچیان و متقاضیان پروانه شکار و صید در قزوین، افزود: هدف از برگزاری این دوره آموزشی که در نوع خود کم سابقه است، حفاظت مشارکتی و کاهش تخلفات منجر به طرح دعوی حقوقی می باشد.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین اظهار داشت: این دوره های آموزشی در استان قزوین ادامه دار خواهد بود، چرا که یکی از راه های رسیدن به توسعه پایدار و مقوله تنوع زیستی، فرهنگ سازی و مشارکت جامعه ذینفعان در عرصه های مختلف محیط زیست است.
وی با اشاره به آیین نامه اجرایی قانون شکار و صید مصوب هیات وزیران و اصلاحیه بعدی آن در اصل پنجاهم قانون اساسی، افزود: جامعه شکارچیان ارتباط نزدیکتری با طبیعت برقرار کرده اند اما نیازمند اصلاح بر اساس نحوه ورود به مناطق مطابق قوانین حاکم بر موضوع شکار و صید هستیم.
به گزارش ایرنا؛ در این کارگاه، نمایندگانی از شکارچیان و میرشکاران در خصوص مباحث و موضوعات پیرامون مشارکت مردم در حفاظت و حضور در سرشماری های حیات وحش، پروانه های شکار و قوانین و مقررات و نشست های مشترک دو جانبه در قالب حکمرانی خوب به طرح دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
در ادامه این کارگاه، بیش از ۲۵۰ نفر از شکارچیان و متقاضیان پروانه های شکار و صید حضور یافته و با موضوعات مختلف محیط زیست از جمله قوانین و مقررات شکار و صید، ارزش و اهمیت زیستگاه ها و تنوع زیستی، بیماری های مشترک بین انسان و حیات وحش، روشهای آشنایی با این بیماری ها و علایم آن، شکارچی گری اخلاق مدار و مشارکت شکارچیان در حفاظت از محیط زیست آشنا شدند.
نظر شما