۲۰ پایگاه اورژانس در مازندران در حال ساخت و تجهیز است

ساری - ایرنا - رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : با تخصیص اعتبار و کمک خیران ۲۰ پایگاه اورژانس در این استان در حال ساخت و تجهیز است .

رضا حبیبی ساروی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح فعالیت های یک ساله دولت سیزدهم در حوزه اورژانس مازندران افزود : این پایگاه های اورژانس در شهرهایی در حال ساخت و تجهیز است که برخی از آنها جز شهرها با ماموریت بالا به شمار می روند و وجود پایگاه های اورژانس بیشتر برای تسریع در خدمات ضرورت دارد . 

وی از ساری ، قائمشهر ، آمل ، چالوس ، تنکابن و نوشهر به عنوان شهرستان هایی نام برد که ساخت پایگاههای اورژانس در آنها ضروری است و ادامه داد : برای ساخت و تجهیز هر پایگاه حدود ۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است .

رییس اورژانس مازندران سطح استاندارد برای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت را یک پایگاه اعلام کرد و گفت : در حال حاضر در ساری به عنوان مرکز استان مازندران با بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت می بایست ۱۶ پایگاه اورژانس داشته باشد، که اکنون تنها پنج پایگاه دارد. 

وی افزود : در مدت یک سال اخیر پایگاه اورژانس شهرستان بلده در غرب مازندران با زیر بنای ۳۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید که برای این طرح ۸۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی و کمک خیر هزینه شده است .

حبیبی ساروی گفت : همچنین در این مدت پایگاه های اورژانس در ساری و آزادراه چالوس به امکانات امدادی تجهیز شدند که ۴۰ میلیارد ریال کمک خیران و اعتبار دولتی برای خرید تجهیزات هر یک از این پایگاهها هزینه شده است .

وی زمان بهره برداری و آماده به کار این ۲ پایگاه اورژانس را مهر امسال اعلام کرد و افزود : پایگاه اورژانس شعبه مرکزی نور نیز با کمک مالی خیر و اعتبار دانشگاه علوم پزشکی در ۲ طبقه به عنوان پایگاه عملیاتی و آموزشی ساخت و به بهره برداری رسید.

رییس اورژانس مازندران همچنین در دست ساخت بودن  پایگاه های اورژانس شهری تنکابن ، پایگاه شهری کوی فروردین قائمشهر ، پایگاه ۲ بهشهرو پایگاه جاده ای نارنجستان آمل خبر داد و گفت : این طرح ها نیز در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد .

۲۰ پایگاه اورژانس در مازندران در حال ساخت و تجهیز است

اضافه شدن موتورلانس‌ها به ناوگان اورژانس در مازندران

رییس اورژانس مازندران از افزوده شدن موتورلانس برای افزایش توان عملیاتی نیروهای این مجموعه در سطح استان خبر داد و گفت : در حال حاضر ۶ دستگاه موتورلانس به عنوان امکانات اورژانس در سطح استان مشغول فعالیت است که چهار دستگاه دیگر نیز به ناوگان اورژانس مازندران اضافه می شود . 

وی افزود : اعتبار دولتی صرف شده برای تامین این تعداد موتورلانس ۱۵ میلیارد ریال است که با به کارگیری موتورلانس های بیشتر در زمان ترافیک و شلوغی جاده ها داشتن این موتورها می تواند در سرعت بخشیدن به زمان حضور مامور اورژانس بر سر مصدومان تاثیر بگذارد .

حبیبی ساروی اظهار داشت : فاز نخست سیستم پایش تصویری در بیمارستان های مازندران اجرا شد که در این فاز ۶ بیمارستان زیر پوشش این سیستم قرار گرفته است و تا پایان امسال با اجرای فازهای دو و سه ۲۰ بیمارستان استان زیر پوشش آن قرار خواهند گرفت .

وی توضیح داد : از طریق این سیتم انتقال تصاویر اورژانس بیمارستان ها به مرکز پایش مراقبت های درمانی اورژانس ۱۱۵ مازندران انجام و از این طریق مراحل درمانی و رسیدگی مصدومانی که به مراکز درمانی منتل می شوند ، پیگیری می شود .

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۹۸ پایگاه جاده ای ، شهری و هوایی دارد که حدود ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در این پایگاه ها مشغول به خدمات هستند و این نهاد ماهانه ۱۱تا ۱۲هزار ماموریت انجام می دهد . 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha