دکتر علی عفتی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از این مجوز تامین نیروی درمانی بیمارستان صحرایی رازوجرگلان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای بهره مندی مرزنشینان از خدمات درمانی اخذ شده بود.
وی افزود: با توجه به اینکه تاکنون این مرکز درمانی به دلیل تکمیل نبودن تجهیزات از سوی ارتش، قابل بهرهبرداری نبود، اعتباراتی نیز برای خرید و تجهیز این بیمارستان صحرایی از سوی وزارت بهداشت تخصیص یافت.
عفتی زاده گفت: اکنون نیز چهار پزشک متخصص در رشتههای اطفال، داخلی، زنان و رادیولوژی خدمات درمانی را به مردم منطقه ارایه میدهند که با راهاندازی مرکز، تخصصهای مورد نیاز بهصورت هفتگی نیازهای درمانی مردم منطقه را برطرف خواهند کرد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، یادآور شد: راهاندازی داروخانه شبانهروزی و تامین تجهیزات دیالیزی به دلیل وجود بیماران دیالیزی در این شهرستان از خدمات موردنیاز و مکملی است که باید تامین شود.
ساخت بیمارستان صحرایی شهدای ارتش در این شهرستان مرزی سال گذشته پیرو توافقات استاندار وقت خراسان شمالی با فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آغاز شد که به دلیل عدم تامین نیرو و برخی تجهیزات درمانی خبری از بهره برداری آن نبود.
شهرستان راز و جرگلان با ۷۰ هزار نفر جمعیت از داشتن بیمارستان بیبهره است و مردم این منطقه ناگزیرند برای دریافت خدمات درمانی فاصله چند ۱۰ کیلومتری آن تا شهرستان مانه و سملقان و یا بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی را طی کنند.
این شهرستان که در شمالیترین نقطه استان قرار دارد، هم مرز با کشور ترکمنستان بوده و دارای ۳ بخش مرکزی، جرگلان و غلامان است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی، ۹ مرکز درمانی با هزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی دارد.
نظر شما