به گزارش ایرنا، امیر قادری در بازدید از دفتر ایرنای مهاباد با بیان اینکه توسعه و پیشرفت جوامع بدون حضور و مشارکت اصحاب رسانه محقق نمیشود، اظهار کرد: از نقد سازنده، در چارچوب اخلاق و انصاف و به دور از تخریب از سوی رسانهها استقبال کرده و آن را زمینه ساز توسعه و پیشرفت میدانیم زیرا معتقدیم رسانهها زبان گویای جامعه و پل ارتباطی بین مردم و مسوولان هستند.
وی ویژگی اصلی رسانههای جمعی را حضور در عرصههای مختلف دانست و افزود: تاکید بر این است که یک نگاه حرفهای در رسانههای این شهرستان ایجاد شود که از تحلیل و نقد منصفانه نشات میگیرد زیرا بدون شک این شکل از نقد هم از طرف مردم و هم از سوی مسوولان مورد توجه قرار خواهد گرفت.
فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه خبرنگاران نیز باید روحیه پرسشگری، پیگیری امور و مطالبه گری را در خود تقویت کنند، اضافه کرد: مطالبه گری منطقی خبرنگاران باید همراه با ارائه راهکار و پیشنهاداتی باشد که اجرای آنها در جامعه تاثیرگذار باشد.
قادری با قدردانی از همه رسانه های این شهرستان در ایجاد یک فضای سالم رسانهای ادامه داد: همه مدیران دستگاههای اجرایی موظف هستند با ارتباط بیشتر با رسانهها و خبرنگاران عملکرد نظام را در بخشهای مختلف برای مردم بازگو و آنها را در جریان عملکرد دولت در منطقه قرار دهند.
وی همچنین با قدردانی از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) دفتر مهاباد در انعکاس حرفهای اخبار و رویدادهای این شهرستان گفت: توقع ما از ایرنا با پیشینه و تجاربی که دارد بیشتر از سایر رسانهها بوده و انتظار داریم عملکرد دستگاههای اجرایی را به شکل مناسبی همانطور که تاکنون منعکس کرده است، تداوم بخشد.
منوچهر صمدی، رییس ایرنای دفتر مهاباد نیز وظایف و رسالت ایرنا در امر خطیر اطلاع رسانی را در خبرگزاری رسمی کشور تشریح کرد.
به گزارش ایرنا، در این دیدار فرماندار ویژه مهاباد همچنین از بخشهای مختلف خبرگزاری ایرنا دفتر مهاباد بازدید کرد و از نزدیک با مراحل تهیه و تدوین خبر در این خبرگزاری آشنا شد.
دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی اواخر دهه ۶۰ شمسی در مهاباد تاسیس شد و هم اکنون شهرستانهای مهاباد، میاندوآب، شاهین دژ، بوکان، سردشت، اشنویه، چهار برج، باروق و تکاب را زیر پوشش چتر خبری خود دارد.
نظر شما