به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گلستان در این مراسم پشتوانه عظیم مردمی را وجه تمایز جمهوری اسلامی با سایر نظامهای سیاسی دانست و گفت: مردم ایران از ابتدای انقلاب تاکنون و در صحنههای مختلف همواره پشتیبان نظام بوده و هستند.
حاجی گلدیکُر افزود: حمایت و پشتیبانی مردم از نظام و دولتها ضمن اینکه باعث دلگرمی مدیران است، مسوولیت آنها را برای خدمت بیشتر به مردم سنگینتر و دوچندان میکند.
وی بابیان اینکه دولت آیت الله رییسی در راستای اهداف انقلاب و رهبری، خدمت به مردم و رفع مسائل و مشکلات آنها را در دستور کار قرار داده اضافه کرد: نگاه مدیران گلستان توسعه متوازن و گسترش عدالت اجتماعی در همه استان بویژه مناطق کمتربرخوردار و محروم است.
کُر تصریح کرد: در بررسیهای میدانی مشخص شده که مراوه تپه محرومترین شهرستان گلستان و جزو چهار شهرستان محروم کشور است که مدیران باید با روحیه انقلابی و جهادی برای رفع محرومیتهای آن بیشتر گام بردارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گلستان ادامه داد: مراوهتپه ظرفیتهای بالقوه زیادی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی و گردشگری دارد که باید مورد توجه و اهتمام جدی مدیران و نیز بخش خصوصی و سرمایهگذاران قرار گیرد.
وی گفت: مجموعه مدیران استانداری گلستان و سایر مدیران استان برای جبران عقب ماندگیها و رفع محرومیتهای مراوهتپه، اعتبارات خوبی از محل تملک داراییهای سرمایهای و نیز سفر سال قبل رییس جمهور به استان برای این شهرستان مرزی پیش بینی کردند.
کُر با تاکید برضرورت تلاش مدیران دستگاههای اداری و اجرایی گلستان برای ارتقای جایگاه مراوهتپه و رفع محرمیتهای آن، افزود: در کنار اعتبارات استانی و سفر رییس جمهور، برای توسعه این شهرستان باید از ظرفیت هلدینگهای اقتصادی کشور برای سرمایهگذاری درحوزه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استفاده شود.
وی اضافه کرد: استفاده از اعتبارات و تسهیلات پیش بینی شده در مصوبات سفر رییس جمهور که بخش زیادی از آن در حوزه کشاورزی است برای تغییر شیوه کشاورزی از سنتی به صنعتی، میتواند به توسعه این بخش و مراوهتپه کمک کند.
معاون استاندار گلستان ادامه داد: ظرفیتهای بالقوه مراوهتپه درحوزه گردشگری، بومگردی و صنایع دستی مغفول مانده و باید مورد توجه مدیران متولی و سرمایهگذاری بخش خصوصی قرار گیرد.
کُر همچنین با تاکید برضرورت توجه به ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان گفت: مراوه تپه باید بیشتر از تسهیلات اشتغال پیش بینی شده و نیز معافیتهای مالیاتی برای جذب سرمایهگذاری استفاده کند ضمن اینکه برگزاری دورههای مهارت آموزی توسط فنی و حرفهای برای جوانان این شهرستان ضروری است.
وی با اشاره به برخی اقدامات تحولی دولت آیت الله رییسی در یکسال گذشته، افزود: مردمی سازی یارانه ها در سال نخست روی کار آمدن دولت، اقدام شجاعانهای بود که بدون تردید مردم آثار مثبت این طرح را در آیندهای نزدیک مشاهده خواهند بود.
کُر، پیشبرد مذاکرات هستهای بدون عقب نشینی از خطوط قرمز تعیین شده و توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه را از دیگر اقدامات دولت دانست و اضافه کرد: براین اساس استاندار گلستان هم توسعه روابط با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان، قزاقستان، جمهوری تارتارستان روسیه و عراق را در دستور کار قرار داده که افقهای روشنی را برای توسعه استان ترسیم کرده است.
فرماندار مراوهتپه نیز در این مراسم گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و استاندار ولایی گلستان طی یکسال گذشته اقدامات خوبی برای محرومیت زدایی این شهرستان مرزی انجام شده و بیشتر مدیران دغدغه رفع کمبودها را در مراوهتپه دارند.
لقمان قربانی افزود: امسال از محل اعتبارات تملک دارایی های استان هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال برای مراوهتپه پیش بینی شده ضمن اینکه بنیاد علوی اقدامات خوبی برای محرومیت زدایی انجام داده و یا درحال انجام دارد.
وی اضافه کرد: در هفته دولت امسال ۱۴۵ پروژه عمرانی، تولیدی، اقتصادی و اشتغالزا در مراوهتپه با اعتبار هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال در بخشهای مختلف به بهرهبرداری رسیده یا عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
به گفته قربانی، از مجموع پروژههای هفته دولت مراوهتپه ۱۲۹ طرح افتتاحی و بقیه شروع عملیات اجرایی است و با افتتاح این پروژهها برای ۸۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شد.
فرماندار مراوهتپه با تاکید برضرورت توجه بیشتر به مساله اشتغال گفت: این شهرستان در بخش کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه، سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال دارد.
وی تعهد اشتغال امسال مراوه تپه را ۲ هزار فرصت شغلی دانست و افزود: با تلاش مدیران دستگاههای اداری و اجرایی و بخش خصوصی تاکنون ۴۰۰ شغل آن ایجاد و بقیه تا پایان سال محقق خواهد شد.
قربانی از کمبود آب آشامیدنی در ۳۵ روستای مراوهتپه خبر داد و اضافه کرد: تلاش داریم با حمایت استاندار گلستان، مدیرکل آب و فاضلاب استان و پیگیری نماینده مردم چهار شهرستان مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه در مجلس شورای اسلامی ظرف ۲ سال آینده این کمبود را برطرف کنیم.
وی همچنین گفت که مراوهتپه با برخی کمبودها درحوزه برق، راه، مسکن و فضای آموزشی مواجه است که تلاش داریم با از ظرفیتهای مختلف بویژه بنیاد علوی برای ساخت پنج هزار واحد مسکونی دراین شهرستان استفاده کنیم.
فرماندار مراوهتپه در پایان با تاکید برضرورت توجه به جهاد تبیین و بیان خدمات نظام و دولت در این شهرستان، خاطرنشان کرد: دولت مردمی و مدیران آن پشت میز نشین نیستند و از همه ظرفیتها برای رفع کمبودها و مشکلات استفاده خواهند کرد.
شهرستان مرزی مراوهتپه واقع در منتهی الیه شمال شرق استان گلستان، حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا و در گستره سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع سکونت دارند.
نظر شما