۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 84878598
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جهاد تبیین نسخه شفابخش و امیدآفرین جامعه است

گنبدکاووس - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با تاکید برضرورت بیان دستاوردها و خدمات نظام و دولت برای اقشار مختلف مردم از سوی مدیران، علما و روحانیون، افراد متنفذ و فعالان رسانه‌ای گفت: جهاد تبیین، نسخه شفابخش و امیدآفرین برای جامعه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعلی مهاجر روز دوشنبه در جمع فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان مرزی مراوه‌تپه افزود: دشمنان انقلاب از سال‌های قبل برای سیاه‌نمایی و کمرنگ جلوه‌دادن دستاوردهای نظام به منظور ایجاد یاس و ناامیدی در بین اقشار مختلف جامعه تلاش می‌کنند که مقام معظم رهبری با درایت و دوراندیشی خویش، مساله جهاد تبیین را مطرح کردند.

وی اضافه کرد: در قالب این جهاد باید تمامی دستاوردها و موفقیت‌های نظام و دولت‌ها که برای رسیدن به آن مجاهدت زیادی صورت گرفته و خون‌های زیادی نیز داده شده برای مردم تبیین شود تا دشمنان آنها را تحریف نکند.

مهاجر بابیان اینکه جهاد تبیین مدنظر رهبر معظم انقلاب، نسخه شفابخش و امید آفرین برای جامعه است، ادامه داد: منکر کمبودها و مشکلات درجامعه نیستیم اما مقایسه دستاوردهای انقلاب با دوران رژیم طاغوت نشان می‌دهد که در ۴۳ سال گذشته اقدامات خوبی دربخش‌های مختلف انجام شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به برخی اقدامات عمرانی و خدماتی نظام و دولت‌ها و نیز بنیاد علوی در شهرستان مرزی مراوه‌تپه طی ۴۳ سال گذشته گفت: برخورداری از نعمت راه، مسکن، آب، برق، گاز، مدرسه، خانه بهداشت و بیمارستان و سایر خدمات اصلا قابل قیاس با رژیم طاغوت نیست. 

وی به اقدامات یکسال اخیر دولت سیزدهم در گلستان نیز اشاره کرد و افزود: در جریان سفر ۱۳ اسفند پارسال به این استان اعتبارات بسیار خوبی چه در بخش عمرانی و زیرساخت‌ها و چه تسهیلات برای تولید و اشتغالزایی مصوب کرد که بخش‌هایی از آن در قالب پروژه‌های هفته دولت به ثمر نشست.

مهاجر اضافه کرد: دولت آیت الله رییسی، مردمی و انقلابی است و بدون اینکه گنجی پیدا کرده باشد، رییس جمهور، وزیران، استانداران و فرمانداران آن با روحیه انقلابی و جهادی شبانه‌روز برای رفع مشکلات مردم بویژه مناطق محروم و دورافتاده زحمت می‌کشد.

وی به معضل قطع مکرر برق و آب در تابستان سال قبل در کشور و گلستان اشاره کرد و گفت: با تلاش‌های انجام شده توسط دولت و وزارت نیرو، امسال کمترین قطعی برق و آب را داشتیم که قابل تقدیر است.

جهاد تبیین نسخه شفابخش و امیدآفرین جامعه است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین از توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات در این استان خبر داد و بیان داشت: استاندار گلستان مدیری انقلابی و جهادی است و خود را وقف مردم کرده است.

مهاجر گفت: در دیدگاه استاندار گلستان هیچ تفاوتی و تبعیضی بین ۱۴شهرستان استان نیست و همه تلاش‌ها معطوف به رفع مشکلات زیرساختی استان است که در گذشته مورد غفلت قرار گرفتند.

وی ادامه داد: مردم از باند بازی در ۲ اردوگاه اصلاح طلب و اصولگرا خسته شدند و به همین دلیل به دولت مردمی و انقلابی آیت الله رییسی رای دادند. 

مهاجر تصریح کرد: مردم ولی نعمت مسوولان هستند و مدیران باید همه تلاش خود را انجام دهند تا مشکلات مردم رفع یا به حداقل برسد.

وی از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مراوه تپه خواست تا مسائل، مشکلات و مطالبات مردم و شهرستان خود را اولویت‌بندی و با همراهی مدیران برای رفع آن تلاش کنند.

فرماندار مراوه تپه نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این شهرستان در بخش‌های مختلف کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی و منابع طبیعی، گفت: برای استفاده بهنیه از این ظرفیت‌های خدادادی نیاز به جذب سرمایه‌گذار داریم.

لقمان قربانی افزود: با وجود اقدمات بسیار خوب نظام و دولت‌ها طی ۴۳ سال گذشته در مراوه‌تپه به سبب وسعت کمبودها و محرومیت‌ها، نیاز به کار و تلاش جهادی و مضاعف برای جبران عقب ماندگی‌ها داریم.

وی اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی مراه‌تپه و در سایه حمایت استاندار گلستان و مدیران کل استانی، عزم خود را برای توسعه و پیشرفت این شهرستان مرزی جزم کردند.

قربانی ادامه داد: احیای پروژه مغفول مانده سد چایلی که ۱۵ سال از شروع عملیات اجرایی آن می‌گذرد، گازرسانی به هفت روستا، احداث میدان دام و توسعه گردشگری سایت مختومقلی فراغی از برنامه‌های دولت سیزدهم در مراوه‌تپه است.

همچنین در این نشست برخی فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مراوه‌تپه نیز بابیان مسائل و مشکلات شهرستان، خواستار توجه ویژه مدیران ملی و استانی برای رفع کمبودها و عقب ماندگی‌های مراوه‌تپه شدند.

شهرستان مرزی مراوه‌تپه واقع در منتهی الیه شمال شرق استان گلستان حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا در گستره سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha