۱۴۳ پروژه بخش کشاورزی خراسان جنوبی افتتاح شد

بیرجند - ایرنا - ۱۴۳ پروژه کشاورزی خراسان جنوبی در آخرین روز هفته دولت به صورت ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور همزمان با سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این مراسم که استاندار خراسان جنوبی و معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی حضور داشتند طرح احیا و مرمت قنات روستای عیلکی شهرستان خوسف به نمایندگی از ۱۴۳ پروژه بخش کشاورزی استان افتتاح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی روز سه‌شنبه در این آیین گفت: مجموع اعتبار این پروژه‌ها هزار و ۷۰ میلیارد ریال است که زمینه اشتغال مستقیم ۱۰۱ نفر را فراهم و ۶۷ هزار و ۷۱۰ نفر از مزایای آن برخوردار می‌شوند.

مهدی جعفری افزود: احیا و مرمت ۷۰۰ متر از قنات ۹۰۰ متری روستای عیلکی با هزینه‌کرد ۹ میلیارد و ۷۲۵ میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

وی بیان کرد: این طرح با مشارکت هشت میلیارد و ۲۶۵ میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون از  محل خودیاری اهالی روستای عیلکی پایین به اتمام رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: دبی این قنات ۱۰ لیتر بر ثانیه بود که بعد از احیا و مرمت به ۱۵ لیتر بر ثانیه رسیده است.

وی تصریح کرد: سطح زیر کشت بهره‌مند از آب این قنات ۴۲ هکتار است که زندگی و معیشت ۶۰ خانوار را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

جعفری عنوان کرد: اعتبار این پروژه از محل منابع مالی سال ۱۴۰۰ مصوبات سفر رئیس جمهور تأمین شده است.

وی یادآور شد: مشابه سفرهای استانی رئیس جمهور، استاندار خراسان جنوبی نیز به شهرستان‌ها سفر کرده و شخصا در جریان مشکلات، مطالبات، پتانسیل‌ها قرار گرفته و در مراسم افتتاح پروژه‌ها حاضر می‌شود که جای قدردانی دارد.

سرپرست فرمانداری خوسف هم گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدامات بسیار خوبی در کشور انجام شده که شهرستان خوسف نیز از این خدمات بی‌بهره نمانده است.

محمدعلی ایمانی افزود: ظرفیت‌هایی در شهرستان خوسف وجود دارد که شکوفایی آن از عهده استان خارج است و عنایت ویژه ملی خواهد توانست این شهرستان را به قطب اقتصادی کشور در عرصه‌های مختلف کشاورزی، دامداری و صنعتی تبدیل کند.

وی شغل عمده جمعیت این شهرستان را کشاورز و دامدار دانست و بیان کرد: شرکت‌های سهامی زراعی، مجتمع گلخانه محمدیه، کشتارگاه صنعتی دام، دشت‌های حاصلخیز خوسف، تولید ۱۲ هزار تن شیر، هزار و ۹۰۰ هکتار کشت باغات عناب و ۷۷ مرغداری، ۶۴ پرواربندی، بزرگترین مجتمع پرواربندی شترمرغ از جمله مزیت‌های این شهرستان است.

سرپرست فرمانداری خوسف با اشاره به کمبود منابع آبی در استان و شهرستان خوسف تصریح کرد: توسعه گلخانه محمدیه و تکمیل مجتمع گلخانه ماژان به مساحت ۵۰ هکتار از جمله درخواست‌های مردم است.

وی عنوان کرد: احیا و مرمت ۱۰۰ رشته قنات به طول ۲۰ هزار متر با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان، انتقال آب از طریق لوله به میزان ۴۰ کیلومتر و اعتبار ۱۳ میلیارد تومان، آبیاری کم فشار به میزان ۳۷۵ هکتار با ۷۸ میلیارد تومان اعتبار باید انجام شود.

ایمانی عنوان کرد: در هفته دولت ۸۰ پروژه در شهرستان افتتاح یا عملیات اجرایی آن با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha