به گزارش خبرنگار ایرنا، بیمارستان شهدای تجریش نه تنها یکی از مهمترین بیمارستانهای شمیرانات و تهران، بلکه از اولین بیمارستانهای کشور است که در مواقع بحران و یا اپیدمی و شیوع بیماریها معین و پشتیبان آسیبدیدگان و بیماران قرار میگیرد.
اولین سازه این بیمارستان سال ۱۳۴۰ در ۳ طبقه احداث و چند سال بعد ساختمان ۸ طبقه دیگری نیز به آن افزوده شد و سالهاست به همت دانشگاه علوم پرشکی شهید بهشتی و تلاش شبانهروزی پزشکان و پرستاران و کادر خدوم خود ملجاء امید خانوادههای درد کشیدهایست که توان پرداخت هزینههای سنگین بیمارستانهای خصوصی را ندارند، اما در شهدای تجریش میتوانند از تخصص و تعهد اعضای هیأت علمی شهید بهشتی که روزهایی میشود هریک از آنها تا ۹۰ بیمار را ویزیت کنند، بهرمند شوند.
حال این بیمارستان معین که با ۵۴۳ تخت در بخشهای تشخیصی، بستری و جراحی به صورت تخصصی و فوق تخصصی به تمامی بیماران با سنین مختلف خدمات ارائه میکند، جزو لیست ساختمانهای ناایمن و پرخطر از دید سازمان آتشنشانی قرار دارد که این مهم به دغدغه مسئولان برای اتمام پروژه بیمارستان جایگزین و انتقال این مرکز درمانی افزود.
فرماندار شمیرانات در خصوص انتقال بیمارستان شهدای تجریش در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: ساختمان فعلی به شدت دچار فرسودگی است و از لحاظ کیفیت خدمات درمانی نیز این جا به جایی ضرورت دارد.
مجتبی ذاکریان افزود: ساختمان جدید ملاحظاتی نه از لحاظ سازه بلکه مسائل پیرامونی یعنی عدم تأمین پارکینگ و تشدید بار ترافیکی خیابان شهرداری دارد که در حال حاضر افزایش ظرفیت بیش از تختهای موجود، امکانپذیر نیست؛ لذا بهرهبرداری از بیمارستان جدید در ۲ فاز اجرایی خواهد شد.
نماینده عالی دولت در شمیرانات گفت: فاز اول، فاز انتقال بیمارستان قدیمی به بیمارستان جدید است که مقدمات آن فراهم و در مهر ماه انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: فاز دوم افتتاح بیمارستان جدید منوط به تحقق شرایطی است که اولین مورد آن احداث پارکینگ است. پارکینگی ۲ طبقه با ظرفیت ۲ هزار خودرو در ساختمان و پارکینگی با ظرفیت بیش از یکهزار و ۳۰۰ خودرو در محل ساختمان فعلی که باید تخریب و تغییر داده شود.
ذاکریان خاطرنشان کرد: در گام بعدی بایستی شهرداری طرحهای ترافیکی را به منظور کاهش بار ترافیکی خیابان شهرداری از جمله یکطرفهسازی خیابان مذکور، تعریض (با واگذاری زمین بیمارستان به شهرداری) و یکطرفهسازی خیابان حمید را اجرایی کند.
فرماندار شمیرانات بیان داشت: با تحقق اقدامات مذکور و تأمین تجهیزات و پرسنل مورد نیاز برای ۷۵۰ تخت هدفگذاری شده بیمارستان جدید شهدای تجریش که حدوداً ۲ سال به طور میانجامد، شاهد افتتاح کامل این پروژه خواهیم بود.
وی یادآور شد: بیمارستان برای تامین هزینهها و خودکفایی نیازمند برخی فعالیتهای تجاری نیز هست که باید تعهد دهند این فعالیتها جنبه عام مثل احداث مرکز خرید نداشته باشد که خود بار ترافیکی ایجاد میکنند؛ بایستی خدماتی خاص برای کارکنان، مراجعهکنندگان و بیماران در داخل فضای بیمارستان باشد.
نماینده عالی دولت در شمیرانات با اشاره به تجمع همراهان بیماران در مقابل بیمارستان و حتی استقرار شبانهروزی ایشان اظهار داشت: با توجه به اینکه بیمارستان شهدای تجریش از استانهای دیگر نیز پذیرش دارد، در راستای رفاه همراهان و آرامشخاطر بیماران درصدد تأمین همراهسرایی برای این مجموعه نیز خواهیم بود. طبق قانون تأمین این فضا به سبب مسائل بهداشتی و امنیتی در داخل محیط بیمارستان مقدور نیست و این مورد نیز تکلیفی مطرح نشده اما عزم بر آن است با همراهی مجمع خیران سلامت، پیگیری دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداری محقق شود.
نظر شما