کلینیک ویژه بیمارستان شهدای پاکدشت تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد

پاکدشت- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با تأمین منابع مالی مورد نیاز، کلینک ویژه بیمارستان شهدای پاکدشت تا پیش از دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا زالی روز چهارشنبه در جریان بازدید از بیمارستان شهدای پاکدشت گفت: یکی از مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان، افتتاح و تجهیز کلینک ویژه بیمارستان شهدای پاکدشت است که تحقق آن نیازمند تامین منابع مالی است که با موافق صورت گرفته، منابع مالی لازم برای اتمام این طرح مهم تأمین شده و تکمیل آن با سرعت در حال اجرا است.

وی گفت: با توجه به این که زمان‌ بندی افتتاح این طرح در دهه فجر معین شده بود، دانشگاه آماده است تا با تامین منابع مالی لازم خیلی زودتر از دهه فجر کلینیک ویژه بیمارستان شهدای پاکدشت را راه‌اندازی کند.

وی افزود: بخش ۱۴ تختخوابی ویژه بیمارستان که اخیرا راه‌اندازی شده به دلیل کمبود نیروی انسانی در مدار واقعی خود قرار نگرفته که مقرر شد با کمک رئیس بیمارستان شهدا، تامین نیروی انسانی صورت گیرد تا به مجموعه تخت‌های ویژه بیمارستان این مدار جدید افزوده شود.

زالی گفت: یکی از مشکلات در تامین نیروی تخصصی بیمارستان‌های زعیم و شهدای پاکدشت این است که تعدادی از پرسنل طرح خود را در سایر شهرستان‌ها می‌گذرانند و در طول ایام اوقات فراغت خود علاقه مند هستند  در شهرستان پاکدشت خدمات ارائه می‌دهند و به تیم درمانی ما اضافه شوند .

وی تصریح کرد: با کمک و همراهی وزیر بهداشت و معاونت درمان وزارتخانه پیشنهاد شده تا به این افراد اجازه داده شود تا در زمان فراغت اگر در شهرستانی طرح خود را می‌گذرانند مجاز باشند تا در اوقات فراغت در بیمارستان زعیم و شهدای پاکدشت انجام کار کنند که پیش بینی می‌شود با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی درخواست برای این کار وجود دارد، گشایشی برای رفع مشکلات نیروی انسانی تخصصی حاصل شده و بار ارجاعات کاهش ‌یابد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: خوشبختانه اخیرا در بیمارستان شهدای پاکدشت بخش جراحی اعصاب راه‌اندازی شده که تلاش می‌شود تا با تأمین کمبودهای موجود، از اعزام بیماران مغز و اعصاب به سایر مراکز درمانی جلوگیری شود.

وی تأکید کرد:  طبیعتا زیرساخت‌های درمانی شهرستان پاکدشت نسبت به رشد جمعیتی متناسب نیست و تلاش می‌شود تا با افزایش زیرساخت‌ها این عدم تناسب رفع شود.
زالی با اشاره به اهمیت بیمارستان زعیم در درمان بیماران گفت: اساس احداث بیمارستان زعیم با کمک خیرین شکل گرفته و برای افزایش فعالیت‌های این مرکز، احداث یک بیمارستان ۱۲۹ تخت خوابی نیز در نظر گرفته شده که هم اکنون پیشرفت عمرانی این پروژه مورد تایید ما نیست و نسبتا پروژه متوقف شده است که در تلاشیم با کمک فرمانداری و استانداری بخشی از بودجه مورد نیاز اجرای این طرح تأمین شود.

وی گفت: در سال جاری و برای تکمیل این پروژه ۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که برای تکمیل آن کفایت نمی‌کند و برای اجرای کامل آن به اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد توان نیاز است.
زالی دیگر محدودیت این بیمارستان رانبود مرکز سی تی اسکن عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با کمک خیرین تأمین این مرکز در حال انجام است و با اخذ موافقت اصولی از وزارت بهداشت و تامین منابع با کمک دانشگاه شهید بهشتی و خیرین، به زودی دستگاه سی تی اسکن را در این بیمارستان مستقر کنیم تا بخش زیادی از ارجاعات بیماران به شهرستان‌های مجاور کاسته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کمبود تخت‌های دیالیز را دیگر محدودیت بیمارستان زعیم برشمرد و افزود: با همت صورت گرفته و اجرای طرح عمرانی ،محل جدیدی احداث شده و در بازدید مسئولان وزارت بهداشت مقرر شده تا ۱۰ تخت به مجموعه تخت‌های دیالیز این بیمارستان افزوده شده و ظرفیت تخت‌های بخش دیالیز بیمارستان زعیم به ۲۰ تخت افزایش یابد.
شهرستان پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت از دو بیمارستان زعیم و شهدای پاکدشت برخوردار است.
پاکدشت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha