به گزارش خبرنگار ایرنا ، مشکلات این سینما که قدمتی بیش از نیم قرن دارد در ماه های اخیر به جایی رسید که مالکش اعلام کرد که دیگر قادر به تامین نیازهای اولیه برای تداوم نمایش فیلم مانند سرمایش و هزینه های آب و برق نیست و قصد دارد تا برای همیشه چراغ نمایش فیلم را در این مجموعه خاموش کند.
حسین جوادی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در بازدید از سینما آزادی بابل گام نخست را برای گره گشایی از مشکلات این مجموعه برداشته در جمع مدیریت و کارکنان سینما آزادی بابل گفت : مشکلات آخرین سینمای خصوصی بابل با اجماع شهرستانی بر طرف می شود.
وی ادامه داد : اگر خواهان حل ریشه ای مشکل این مجموعه فرهنگی هستیم باید به صورت دقیق آسیب شناسی شود و با تقسیم کار در مسیر رفع مشکلات گام برداریم .
جوادی بیان کرد : هر چند بتازگی از مشکلات این سینما مطلع شدم ولی در اولین فرصت در این سینما حضور یافتم و با تمام تلاش برای رفع مشکلات این سینما گام برمی دارم .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت : نقش مدیریت سینما هم در رفع مشکلات موجود بسیار اثر بخش است و این مجموعه می تواند با استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی و معرفی فیلم ها و جذب بیننده گام بردارد.
وی اظهار کرد : برپایی جشنوارههای سینمایی و آیین های محلی و شهرستانی به میزبانی سینما آزادی نقش ممتازی در حمایت از این مجموعه دارد که باید در دستور کار قرار گیرد .
جوادی گفت : بخشی از مشکلات این سینما حوزه ملی و وزارتخانه باید پیگیری شود که این امر وظیفه ماست و با جدیت آن را پیگیری می کنیم.
وی از رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیریت سینما آزادی بابل خواست در کوتاهترین زمان با حضور مدیران ارشد شهرستانی و مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر جلسه تشکیل شود تا به صورت ریشه ای و تقسیم کار مشکلات این سینما برطرف شود .
نفس سینما آزادی بابل به شماره افتاد
احمد منتظریان مدیر سینما آزادی بابل در حاشیه بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از سینما آزادی بابل گفت : مشکلات موجود در سینما آزادی بابل به اوج خود رسیده و در برآوردن نیازهای ابتدایی این مجموعه ناتوان هستیم .
وی افزود : توان پرداخت هزینه آب ، برق ، گاز و تامین وسایل سرمایشی سینما را که ابتدایی ترین نیازها می باشد ، نداریم و در صورت عدم حمایت از این مجموعه نمی توانیم به کار خود ادامه دهیم و شهرستان بزرگ بابل آخرین سینمای خصوصی خود را از دست می دهد.
منتظریان گفت : تعداد نیروی فعال در این سینما به سه نفر کاهش یافت و این پرسنل هم زیر سه میلیون تومان حقوق می گیرند.
سینماداری در بابل در مقایسه با سایر شهرستان های مازندران قدمت زیاد و شاید بیش از ۸۰ سال سابقه دارد و به همین دلیل هم سینماداری بخش خصوصی هم در این شهرستان دارای سابقه طولانی است. اهورامزدا ، حکیمی و زیبا سه سینمای فعال بابل در دوران پهلوی اول بودند ، اما با تاسیس سینما سانترال در سال ۱۳۳۴ که بعدها به سینما انقلاب تغییر نام داد ، بخش خصوصی وارد این عرصه شد و به عنوان اولین سینمای خصوصی در این شهر فعال شد. سینما داریوش هم دیگر سینمای بخش خصوصی در بابل بود که سال ۱۳۳۵ فعالیتش را شروع کرد و بعدا استقلال نام گرفت . سینما پاسارگاد نیز به عنوان سومین سینمای بخش خصوصی سال ۱۳۳۹در بابل تاسیس شد و بعد از انقلاب نام ارشاد بر آن نهاده شد. چهارمین سینمای خصوصی بابل هم شهرفرنگ نام داشت که سال ۱۳۵۱شروع به فعالیت کرد و بعد از انقلاب نام آزادی را به خود گرفت .
از میان این چهار سینمای بخش خصوصی که چندین دهه برای بابلی ها خاطره سازی کردند تنها سینما آزادی پا بر جای ماند و به فعالیتش ادامه داد تا چراغ سینماداری بخش خصوصی در بابل برای همیشه خاموش نشود.
شهرستان بابل دارای ۵۴۰ هزار جمعیت می باشد که در حال حاضر یک سینمایی خصوصی سینما آزادی ، یک سنمایی دولتی دیگر بنام هنر و تجربه در مجتمع فرهنگی اداره ارشاد بابل فعال می باشد.
نظر شما