به گزارش ایرنا، بهرام کندایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت:این میزان کمک از سوی خیرین سلامت از اسفند سال ۱۳۹۸ و همزمان با شیوع ویروس کرونا در استان تا کنون بوده و در اجرای برنامههای پیشگیرانه و درمانی کرونا در حوزه سلامت استان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای اپیدمی کرونا در استان، خیرین کردستانی کمر همت را در مشارکت و حضور فعال در جبهه مبارزه بی امان با ویروس منحوس COVID-۱۹ بستند، افزود: در کنار کمکهای نقدی، اجرای برنامه های آموزشی، خرید تجهیزات، لوازم حفاظت فردی، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و حوزه های عمرانی مورد توجه خیرین استان بوده است.
مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: تهیه ونتیلاتور و ماسک، لوازم و تجهیزات حفاظت فردی برای سربازان حوزه سلامت که در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا قرار داشتند از مهمترین دست آوردهایی است که کمک و همت خیرین، مانع از کمبود و یا ایجاد مشکل در این رابطه شده است.
وی یادآور شد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان و سازمانهای مردم نهاد و خیرین در راستای دستیابی به عدالت در ارائه خدمات سلامت کمک و همکاری قابل توجهی داشتهاند.
کندایی اظهار داشت: روابط عمومی دانشگاه در راستای اجرای برنامههای مداخلهای سلامت محور آمادگی کامل دارد تا به صورت شفاف کمکهای خیرین را پذیرش کرده و در این راستا خود خیرین نیز میتوانند اقدامات انجام شده را به صورت منظم و دقیق ارزیابی کنند.
کرونا از اسفند سال ۱۳۹۸ تاکنون در استان کردستان بیش از ۲هزار قربانی داشته است.
نظر شما