مجتبی صارمی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: بیش از ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای این طرح هزینه می شود.
وی گفت: همچنین ۵۳ پروژه مخابراتی و زیرساختی با اعتبار بیش از ۱۸۲۶ میلیارد ریال در هفته دولت امسال در راستای بهبود کیفیت ارتباطات در کنار توسعه زیرساخت ها و افزایش ظرفیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرایی به بهرهبرداری رسید.
صارمی ادامه داد: ۱۲ پروژه از این تعداد در قالب اتصال روستاهای استان به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات با اعتبار ۲۶۴ میلیارد ریال بود.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: ۳۵ پروژه سایتهای سیار(همراه اول) در قالب پروژه های ایجاد سایت جدید، ارتقای فناوری به نسل سوم و چهارم و بهینه سازی به ارزش ۹۸۰ میلیارد ریال و ۶ پروژه نیز مربوط به مخابرات استان است.
صارمی با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت سیار و ثابت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان ۸۳ درصد است، افزود: اقدامات انجام شده و اجرای پروژه های ارتباطی، زمینه ساز رشد، توسعه و رونق کسب وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات و اقتصاد دیجیتال در این مناطق می شود.
وی افزود: ۴۹۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری روستایی امسال در استان اجرایی و در صورت فراهم بودن شرایط لازم، تا پایان سال بهره برداری می شود.
صارمی با اشاره به اجرای این طرح ها در خرم آباد، دورود، بروجرد، ازنا، الیگودرز، پلدختر، کوهدشت، چگنی و دلفان تصریح کرد: در برخی مواقع برای اجرای شبکه های فیبر نوری علاوه بر مشکل معارضان محلی، باید تفاهم نامه و مجوزهایی با برخی ادارات از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای، محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری تبادل شود.
وی افزود: با توجه به کوهستانی بودن لرستان، توسعه فیبر نوری روستایی برای پوشش حداکثری روستا و جاده های استان در راستای افزایش بهره وری در استفاده از زیرساخت های ارتباطی موجود، اتصال نقاط مختلف و دور روستایی و جاده های بین شهری و تامین زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات ضروری است.
۲۶۶۰ روستای لرستان تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار گرفته و به اینترنت دسترسی دارند همچنین بیش از ۹۲ هزار و ۲۵۰ مشترک فعال پهن باند ثابت در روستاها و مناطق محروم استان خدمات ارتباطی را دریافت می کنند.
بیش از چهار هزار کیلومتر فیبر نوری در لرستان وجود دارد.
نظر شما