تصمیمات درباره کارخانه مخابرات راه دور ایران باید مصلحت جامعه را در برداشته باشد

شیراز-ایرنا-دادستان کل کشور بیان اینکه تعطیلی ۱۶ ساله کارخانه مخابرات راه دور ایران جز زیان طرفین و افزایش مطالبات نتیجه دیگری نداشته است بر پیش بینی راه کارهایی حقوقی،اجرایی و مالی در جهت احیاء کارخانه تأکید کرد و گفت: هر تصمیمی در خصوص این کارخانه باید ابتداً منافع اعضا و مصلحت جامعه را مد نظر داشته باشد. 

 روابط عمومی دادگستری فارس روز پنجشنبه اعلام کرد : حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری در جمع اعضای کارگروه صیانت از حقوق عامه دادگستری و اعضای کمیسیون صنعت استان فارس افزود: عبور از این مشکلات و بازگرداندن کارخانه به چرخه تولید نیازمند همت و تعامل طرفین و حمایت نهاد های ذی مدخل است که با ورود جدی استانداری و مجموعه قضایی فارس روند پیگیری اقدامات تسریع شده است.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی باید حقوق همه اشخاص از جمله کارگران ، طلبکاران ، عوارض عمومی، سرمایه گذاران و سهامداران خُرد وکلان را مد نظر قرار داشته باشد گفت: هر راهکار و تصمیمی در خصوص کارخانه (ITI) باید ابتداً منافع اعضا و مصلحت جامعه را مد نظر داشته باشد. 

وی اظهار امیدواری کرد با رفع مشکلات مقدماتی اجرایی و حقوقی شاهد تعیین تکلیف این کارخانه تا پایان امسال خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضایی کشور با بیان اینکه هر اقدام عملی با پیش شرط احیاء و ابقاء ماهیت تولیدی کارخانه خواهد بود گفت: در صورت اتخاذ تصمیم نهایی جهت واگذاری کارخانه اهلیت و صلاحیت خریدار و برنامه زمانبندی شده جهت احیاء تحت نظارت دستگاه قضایی و اداره کل بازرسی استان خواهد بود.

دادستان کل کشور همچنین خاطر نشان کرد: مطالبات بانک ها نیز باید در چارچوب قانون و رای وحدت رویه شماره۷۹۴ هیأت عمومی دیوانعالی کشور محاسبه شود.

گفتنی است در این جلسه که با حضور رئیس کل دادگستری ، استاندار فارس دادستان مرکز استان، مسئولین ذی مدخل ، نمایندگان طیف کارگری ، مدیرعامل و برخی سهامدارن برگزار شد؛ تصمیماتی درخصوص تکمیل روند حقوقی و اجرایی حل مشکل کارخانه مخابرات راه دور ایران (ITI) و رسیدن همه مطالبه گران به حقوق قانونی خود اتخاذ شد.

پیش از این دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس روز شنبه ۱۵ مردادماه در جلسه بررسی وضعیت واحدهای راکد استان در شیراز در خصوص آخرین تصمیمات اخذ شده برای کارخانه صنایع مخابرات راه دور ایران نیز گفت: بر اساس آخرین تصمیمات مقرر گردید که این کارخانه در قالب مزایده کامل به سرمایه‌گذار جدید واگذار شود تا ابتدا مطالبات کارگران و سپس سایر مطالبات پرداخت و در عین حال راه‌اندازی مجدد نیز صورت پذیرد.

او گفت: کارخانه آی تی آی یک ملک غیر مؤثر بر روند تولید در خیابان اردیبهشت شیراز دارد که در رهن بانک قرار داشته و مقرر بوده که این ملک به فروش رسیده و ۵۰ درصد از پول حاصل از فروش آن به تسویه بدهی‌های کارگران و مطالبات بازنشستگان و ۵۰ درصد دیگر هم به بانک تجارت داده شود که این امر محقق نشد.

کارخانه آی تی آی(مخابرات راه دور) از سال ۵۳ با همکاری شرکت nec ژاپن در شهر شیراز راه اندازی شد که ۱۶ سال تعطیل است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha