فریدون غلامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عوامل بخش مرکزی دزفول در راهپیمایی بزرگ حرم تا حرم در نحوه برگزاری و کیفیت بخشیدن به این مراسم عظیم نقش بسزایی دارند.
وی با اشاره به استقرار حدود ۲۲ موکب از روستای بندبالا تا شهر منتظران در مسیر راهپیمایی افزود: چندین موکب فرهنگی، موکب عباس آباد و موکب شهر منتظران نیز در مسیر به زائران خدمات رسانی میکنند.
مدیر اجرایی هیات رزمندگان بخش مرکزی دزفول بیان کرد: موکب شهر منتظران از چند روز قبل از اربعین کار خود را آغاز میکند و از زائرانی که به صورت پیاده از روستاهای اطراف به سمت شوش دانیال میروند، پذیرایی میکند.
وی افزود: هیاتهای شهر منتظران و مسجد موسی بن جعفر شهر صفی آباد نیز برای عزاداری روز اربعین به بقعه فراش میروند.
غلامی بیان کرد: نیروهای بسیجی حوزه مسلم بن عقیل از شهر منتظران، عباس آباد، محمد ابن جعفر و سایر روستاهای تحت حوزه استحفاظی این حوزه در تامین امنیت منطقه بقعه محمد ابن جعفر طیار(ع) در راهپیمایی عظیم حرم تا حرم همکاری ویژهای دارند.
خدمات رسانی سه موکب بخش مرکزی دزفول در چذابه
مدیر اجرایی هیات رزمندگان بخش مرکزی دزفول همچنین درخصوص خدمات این بخش در مرز چذابه گفت: این بخش در حال حاضر سه موکب در مرز چذابه دارد که شامل موکب شهدای نینوای بخش مرکزی از زیرمجموعههای هیات رزمندگان بخش مرکزی و مواکب شهرهای صفیآباد و امام هستند.
وی افزود: برنامههای مهم فرهنگی و مراسم عزاداری به مناسبت اربعین توسط هیات رزمندگان، مساجد و پایگاههای بسیج در نقاط مختلف بخش مرکزی انجام میشود.
مراسم پیاده روی عظیم اربعین حسینی از آستان متبرک سبزقبا(ع) تا بقعه محمد ابن جعفر طیار(ع) در ۲ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا برگزار نشده است ولی در آخرین مراسم برگزار شده در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۲۵ هزار نفر شرکت کردند و پیش بینی شده امسال نیز حداقل ۱۰۰ هزار نفر در این مراسم شرکت کنند.
زمان پیاده روی اربعین حسینی از آستان متبرک سبزقبا تا بقعه بن جعفر (ع) نزدیک به ۳.۵ ساعت و مسافت آن ۱۳ کیلومتر است؛ طبق برنامه ریزی صوررت گرفته قرار است فقط یک هیات متحده در روز اربعین در مسیر پیاده روی حاضر شود.
حرکت کاروان اسیران، مداحی و مرثیه سرایی از برنامههای پیاده روی حرم تا حرم اربعین دزفول است.
به گزارش ایرنا چهلمین روز پس از شهادت امام حسین (ع) که با ۲۰ صفر مصادف است را اربعین میگویند؛ این روز به این دلیل مشهور است که اسیران کربلا روز ۲۰ صفر سال ۶۱ق در بازگشت از شام، برای زیارت مدفن امام حسین(ع) به کربلا رفتهاند.
نظر شما