به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» روز سهشنبه در بازدید از مرز خسروی در جمع خبرنگاران افزود: انصافا همه ملت ما در کنار دستگاههای اجرایی نیز در راستای خدمت به زوار اربعین پای کار بودند.
وی سپاه پاسداران را نیز جزو یکی از دستگاههای اجرایی دانست که تمام توان و امکانات خود را در راستای خدمتگزاری به زوار اربعین امام حسین (ع) گذاشته است.
سردار سلامی در ادامه از خدمترسانی دستگاههای خدمترسان مانند جعمعیت هلال احمر، وزارت بهداشت، شهرداریها، استانداریها، فرمانداریها و نیروهای نظامی، مرزبانی و نیروهای اطلاعاتی قدردانی کرد و ابراز امیداوری نمود در راستای خدمت رسانی به زوار اربعین هرچه بهتر پای کار باشند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه گفت: ملت و مردم سرافراز ما همیشه در سختترین لحظهها به اسلام، نظام و رهبری وفادار ماندند و پای ارزشهای اسلام و انقلاب و امام حسین (ع) با عهدی که بستهاند همچنان وفادارند؛ انشاالله خداوند به ملت ما پیروزی و برکت بدهد.
سردار سلامی در پایان بیان داشت: سپاه خادم و خاک کف پای ملت ایران است و به این افتخار داریم که ملت ما را خادم خودشان بدانند چه به عنوان یک سرباز در جبهه ها دفاع از این ملت و چه در این صحنه رزمایش بزرگ اربعین خادم عزیزان باشیم.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
امسال مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین بازگشایی شده است.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.
نظر شما