به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسینمیرزایی روز سهشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این کارگروهها با برگزاری نشستهای مستمر کارشناسی، علتهای بروز آسیبهای اجتماعی را بررسی و راهکارهای رفع آسیبها را ارائه کنند.
وی فرهنگسازی برای استقبال خانوادهها از برنامه غربالگری در چهارمحال و بختیاری را ضروری دانست و افزود: غربالگری در شهرستانهای ۱۰ گانه این استان در دستور کار قرار گیرد.
حسینمیرزایی انجام فعالیتهای فرهنگی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در چهارمحال و بختیاری را ضروری خواند و تصریح کرد: مسئولیت پذیری برای انجام و ارتقای امور فرهنگی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در دستور کار باشد.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش، دانشگاهها، تریبونداران و مدیران دستگاههای اجرایی فرهنگی، مسئولیت بیشتری برای تلاش در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی بر عهده دارند.
حسینمیرزایی اظهار داشت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه از توان و نقش گروههای مرجع در استان بهرهگیری شود.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد نیز در این کارگروه گفت: سند بیماریهای غیرواگیر چهارمحال و بختیاری که در سال ۱۳۹۵ تهیه و تدوین شده است، بازبینی و بازنگری شده است.
ارسلان خالدیفر به آمار بالای ناشی از مرگ و میر مربوط به بیماریهای غیرواگیر در نقاط مختلف جهان، ایران و چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت : سال گذشته ۲ هزار و ۵۱ مورد مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی در استان گزارش شد.
وی افزود: در این مدت یکهزار و ۲۳۰ مورد از افراد درگیر ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری گزارش شده است.
خالدیفر بیماریهای غیرواگیر را عامل فوت بسیاری از مردم ذکر کرد و گفت : مردم باید پیگیر درمان و مداوای بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون، دیابت، چاقی، بی تحرکی، انواع سرطانها باشند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما