ناصر لطفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موافقت اولیه تفاهم نامه ساخت این پردیس از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گرفته شده است و با عملیاتی شدن این مهم زیست بوم کارآفرینی استان توسعه می یابد.
وی بیان کرد: اینک باید از محل اعتبارات استانی و ملی برای عملیاتی شدن این طرح اعتبار جذب شود که در مرحله اولیه برای ساخت و ساز سوله ها و آماده شدن زیر ساخت ها حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
مدیر موسسات و بازاریابی پارک علم و فناوری خراسان شمالی افزود: ایجاد پردیس در داخل شهرک های صنعتی برای نخستین بار در کشور انجام می شود.
وی زمین و فضای پردیس را برای رونق و توسعه حوزه دانش بنیان مناسب دانست و افزود: ۳۰ شرکت دانش بنیان و ۱۳۰ واحد فناور در استان فعال است که اگر دست کم ۱۰ درصد از این تعداد وارد مراحل تولید شوند نقش مهمی در رونق کسب و کار خواهد داشت.
لطفی وجود پردیس در منطقه ویژه اقتصادی را یک جذابیت برای سرمایه گذاران حتی خارج از استان عنوان کرد و گفت: پردیس در نظر گرفته شده از قوانین منطقه ویژه و منطقهآزاد تجاری برخوردار است.
مدیر فن بازار استان خراسان شمالی تصریح کرد: اینک باید فرصت های لازم را برای جذب سرمایه گذاران در حوزه دانش بنیان در راستای رونق تولید در استان و اشتغالزایی فراهم کنیم.
لطفی افزود: شرکت های فناور بعد از بلوغ به دنبال توسعه اقتصادی هستند که باید زمینه و فضای مورد نیاز را برای این مهم فراهم کنیم تا ایده خلاقانه خود را در فضایی مناسب از جمله پردیس علم و فناوری وارد مراحل تولید، تجاری سازی و سود دهی کنند.
پنج مرکز رشد، بیش از ۱۳۰ واحد فناور و دانش بنیان و استارتاب در پارک علم و فناوری مشغول فعالیت هستند.
در این استان ۳۰ شرکت دانش بنیان و ۲۴ شرکت خلاق داریم که بیشتر آنان در پارک علم و فناوری استقرار دارند و تحت حمایت این مرکز هستند.
خراسان شمالی ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی با ۲۸۷ واحد صنعتی فعال با سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان دارد که افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ کارگر در این واحدهای صنعتی اشتغال دارند.
نظر شما