به گزارش ایرنا، فردین وکیلی روز سه شنبه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: مهارت آموزی به دانش آموزان کردستانی کاری ارزشمند است، چراکه تلفیق آموزشهای تئوری با آموزشهای مهارتی نقطه عطفی را در آینده شغلی دانش آموزان ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفهای و اداره کل آموزش و پرورش استان در راستای توسعه بیش از پیش سطح همکاریهای دوجانبه از اقدامات این اداره کل در راستای توسعه سطح همکاریهای دو جانبه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: یکی از چالشها در سیستم اداری کشور جزیرهای عمل کردن است که برای رفع آن تعامل و همگرایی میتواند علاوه بر جلوگیری از موازی کاری، کیفیت ارائه خدمت را بهبود بخشد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز پیوند آموزش های تئوری و زندگی با تأکید بر ارائه آموزشهای مهارتی به دانش آموزان استان را یکی از راهکارهای این اداره کل برشمرد و گفت: این اقدام میتواند علاوه بر ایجاد دانایی، توانایی و امید را در این افراد ایجاد کند.
هاشم ناظمی جلال اظهار داشت: تجربه نشان می دهد بهره گیری از امکانات و ظرفیتهای موجود در سطح مراکز آموزش فنی و حرفه ای توانسته است سهم بسزایی را در ارتقای سطح مهارتی دانش آموزان داشته باشد.
وی توزیع مناسب استانی برای بهره برداری همه دانش آموزان از آموزش های مهارتی در گرو همکاری مراکز آموزش فنی و حرفهای استان دانست و افزود: با توجه به وجود کارگاههای آموزشی مجهز و به روز و استفاده از مربیان مجرب و توانمند توسط اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان موفقیت در این طرح با همکاری دو جانبه طرفین میسر خواهد شد.
در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۳۵۰ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در کردستان مجوز فعالیت دارند.
نظر شما