مدیرکل میراث فرهنگی مازندران: رویکرد سنتی جوابگوی گردشگری استان نیست

نوشهر - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: رویکرد سنتی در شرایط کنونی با توجه به ظرفیت های موجود، جوابگوی گردشگری این استان نیست بنابراین این حوزه باید آسیب شناسی جدی بشود.

به گزارش ایرنا، صادق برزگر روز سه شنبه در نشست تخصصی نوآوری در گردشگری و بازاندیشی گردشگری به مناسبت هفته جهانی گردشگری در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد چالوس با اشاره به این که رویکرد و اولویت اصلی استاندار مازندران در حوزه گردشگری افزود: باید از فضای مناسب موجود و با بهره گیری از خرد جمعی با فعالان مربوط گام های موثر و اجرایی خوبی در حوزه گردشگری برداریم.

وی از دانشگاهیان این  استان خواست به عنوان اتاق فکر گردشگری با در نظر گرفتن آسیب شناسی در این حوزه به دنبال ارائه ایده های نوآور همراه با راهکارهای عملیاتی باشند.

برزگر رشته های گردشگری مازندران در کشور را بی نظیر دانست و افزود: این استان با توجه به ظرفیت های متعددی که در شاخه های مختلف گردشگری برخوردار است اما فقط گردشگری فضایی ندارد ولی برخی از استان ها شاید فقط پنج مورد از این شاخ ها را داشته باشند.  

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مازندران با اشاره به جایگاه نامناسب گردشگری استان از فرآیند اعطای مجوز و استعلام های متعدد در حوزه گردشگری انتقاد و اضافه کرد : برای اجرای یک پروژه بوم گردی یا هتل آپارتمان در یک روستا باید ۱۳ استعلام گرفت و سه سال زمان صرف کند.

وی وضعیت موجود در گرفتن مجوزها گردشگری در مازندران را یک چالش برشمرد و ادامه داد: این در حالی است که برای دریافت مجوزهای ساخت ویلا تنها سه ماهه زمان نیاز است.

برزگر به ظرفیت خوب ایجاد سرای نوآوری گردشگری در مازندران اشاره و تصریح کرد: طرح جامع گردشگری که بیش از ۵۰ سال از تهیه آن در کشورهای پیشرفته می گذرد و چالش امروز است ولی برای کاربردی شدن آن باید این طرح با رویکرد آمایشی تهیه شود.

وی ادامه داد: در این راستا استارت آپ ها نقش ویژه ای که با توجه به ظرفیت خوبی که در حوزه گردشگری ورزشی و سلامت در غرب مازندران وجود دارد با ارتباط دادن بین نوآوران و سرمایه گذاران می توان پیشرفت های بزرگی در این صنعت ایجاد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به ظرفیت های مازندران در حوزه میراث بیان کرد: اولویت این اداره کل تشکیل کمیته های تخصصی با توجه به تجربه که دارند تصمیم های خوبی در استان و کشور گرفته شود.

وی افزود: مازندران با بیش از ۷۰ رشته صنایع دستی فعال دارای ظرفیت ویژه است که باید با برنامه ریزی و بهره گرفتن از خلاقیت و ایده های نو علاوه بر اشتغالزایی موجب رونق این بخش شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha