به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «سایتک دیلی»، مرکز اکتشاف و نوآوری بخش فیزیک سیتیکالج نیویورک اعلام کرده که نوع جدیدی از یک شبهذره مغناطیسی را از طریق ترکیب نور با دستهای از آهنرباهای بسیار نازک دوبعدی ایجاد کرده است. این پیشرفت که نتیجه همکاری با دانشگاه تگزاس در اوستین است، پایه و اساسی را برای یک راهبرد نوظهور به منظور طراحی مصنوعی مواد از طریق تضمین تراکنش نیرومند آنها با نور فراهم میسازد.
«وینود ام. منان» فیزیکدان در دانشگاه سیتی کالج گفت: اجرای رویکرد ما با مواد مغناطیسی یک مسیر امیدوارکننده به سمت تاثیرات کارآمد تاثیرات اپتیکال مغناطیسی است. تحقق این هدف میتواند امکان کاربرد آنها برای دستگاههای روزمره مانند لیزر یا برای ذخیرهسازی دیجیتالی دادهها را فراهم سازد.
دکتر «فلوریان درینبرگر» از تهیهکنندگان اصلی این گزارش تحقیقی اعتقاد دارد که کار آنها حوزه کاوش نشدهای از تراکنشهای نیرومند بین نور و کریستالهای مغناطیسی را برملا کرده است.
این تیم با نگاه به آینده قصد دارد این تحقیقات را گسترش بدهند تا بتوانند از نقش خلاء الکترودینامیکی در زمان قرار گرفتن مواد کوانتومی در حفرههای اپتیکال آگاه شوند.
«ادواردو بالدینی» استادیار دانشگاه تگزاس در اوستین گفت: کار ما راه را برای تثبیت فازهای نوین کوانتومی ماده که هیچ همتایی در تعادل ترمودینامیک ندارند، هموار میسازد.
نظر شما