مهدی خادمی، روز سه شنبه در دیدار با مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت هلدینگ غدیر افزود: امروز صنایع بزرگ فارس این آمادگی را دارند که برای تامین انرژی مورد نیازشان در طرحهای توسعهای، نسبت به راهاندازی نیروگاه های تجدیدپذیر اقدام کنند.
او ادامه داد: با توجه به چالش ها و محدودیت های موجود در تولید برق از جمله کمبود آب و مشکل تامین آن و همچنین آلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف انرژیهای فسیلی، تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر راهکاری مطلوب در این زمینه است.
این مسوول ، با اشاره به روند کُند و زمان بر بررسی تقاضاهای سرمایه گذاری در استان در گذشته گفت: باید سریع ترین و روانترین فرآیندهای اداری را برای سرمایهگذاری اتخاد کنیم تا سرمایهگذار با سهولت و در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند اقدام به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال کند.
خادمی گفت: استان فارس از شرایط مساعدی برای توسعه نیروگاههای خورشیدی و تولید انرژی های تجدیدپذیر برخوردار است و مدیریت ارشد استان آمادگی دارد تا فرآیندهای مرتبط در این حوزه را تسهیل کند.
بر اساس آمارهای موجود از ابتدای اجرای طرح راه اندازی سامانه های خورشیدی در استان فارس تاکنون ۸۶۳ سامانه خورشیدی در این استان نصب و راه اندازی شده است. این سامانه ها با توان تولیدی ۵ هزار و ۶۵۸ کیلووات و سرمایه گذاری بالغ بر یک میلیون و۱۳۲ هزار میلیون ریال توسط بخش خصوصی نصب و راه اندازی شده است.
وی افزود: در راستای فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت بخش دولتی سامانه های خورشیدی تعداد ۲۲ نیروگاه با توان تولیدی ۱۷۰ کیلو وات با سرمایه گذاری بالغ بر ۶ هزار و ۸۰۰ میلیون ریال نصب و راه اندازی گردید.
نظر شما