۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۸
کد خبرنگار: 1160
کد خبر: 84909778
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دشمن شناسی باید سرلوحه کار متولیان فرهنگی و رسانه‌ای باشد

رشت - ایرنا- فرمانده سپاه گیلان با تاکید بر اینکه دشمن شناسی باید سرلوحه امور متولیان فرهنگی و رسانه‌ای استان و کشور قرار گیرد، گفت: استکبار امروز برای ایجاد فتنه در جمهوری اسلامی به یک جنگ ترکیبی آورده است.

سردار محمد عبدالله پور عصر سه‌شنبه در نشست با فعالان فضای مجازی گیلان در سالن شاهد شهرستان رشت افزود: آنان برای هر نقطه از جمهوری برنامه‌ای دقیق را مدون کرده و برای تحقق این توطئه همه دشمنان اعم از کشورهای مستکبر، سلطنت طلب‌ها و داعشی‌ها را پای کار آوردند به گونه‌ای که در کردستان بحث حفره و شکاف امنیتی، در سیستان و بلوچستان موضوع حمله به یک دختر ۱۵ ساله و در دیگر نقاط مسئله حجاب را برای آغاز آشوب و اغتشاش انتخاب کردند.
وی تصریح کرد :دشمن در یک جنگ ترکیبی حوادثی را در کشور و گیلان به وجود آورد که بسیار خسارت‌بار بود اما قدرت رسانه‌ای آنان سبب شده تا جوانان، مردم و نسل جدید در دشمن شناسی دچار مشکل شوند.
وی با اشاره به پایین بودن سن افراد حاضر در این اغتشاشات در کشور بیان کرد: بر اساس آمار سن اغتشاشگران در کشور بین ۱۵ تا ۲۵ سال بوده و ۹۵ درصد لیدرهای اغتشاشات در استان آموزش دیده بودند و از استان‌های دیگر وارد گیلان شده بودند.
وی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر در گیلان دارای طیف‌های وسیعی بوده است، تصریح کرد: در روزهای نخست بانوان میدان دار بودند ولی در روزهای بعدی مردانی بسیار خشن وارد عمل شوند که از هیچ جنایتی دریغ نمی‌ کردند و گروهی هم از سلطنت طلبان و منافقین بودند که دو گروه قبلی را شارژ مالی کردند.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در هفته اخیر مردم خیلی سریع مسیر خود را از اغتشاشگران جدا کردند، افزود: کشور در حوزه فرهنگی سردرگم است و یک افق و برنامه مدون در حوزه فرهنگ وجود ندارد.
سردار عبدالله‌پور در ادامه با انتقاد از برخی نمایندگان مجلس در خصوص عدم توجه به ساماندهی فضای مجازی افزود: عدم کنترل فضای مجازی در کشور به یک معضل تبدیل شده حال آنکه به تاکید رهبر فرزانه انقلاب اقتصاد و مدیریت بر فضای مجازی باید سروسامان گیرد در غیر این صورت کشور با مشکل مواجه می‌شود اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی اقدامی در این خصوص انجام ندادند.
وی با اشاره به برنامه دشمن برای بهره‌برداری از فضای مجازی برای ایجاد آشوب در کشور گفت: در فضای ولنگار مجازی به طور علنی و رسمی به نوجوانان این مرز و بوم، فساد و ساخت انواع سلاح و ایجاد آشوب را آموزش می‌دادند که‌ این امر نشان دهنده برنامه دقیق برای اغتشاش در کشور است.
فرمانده سپاه گیلان همچنین  یکی‌ از مهم‌ترین دلایل تحریم و فشار اقتصادی علیه جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دادن دولت‌ها دانست و بیان کرد: وقتی کشور در شدیدترین تحریم‌ها باشد اداره کشور سخت می‌شود لذا دولتمردان بعضا با مشکل مواجه می‌شدند و همین امر سبب می‌شد تا با آمریکا و کشورهای غربی مذاکره کنند.
وی با بیان اینکه بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، آمریکا متوجه شد که این دولت ، با سایرین متفاوت است و با شعار این دولت ایستادگی در برابر استکبار وعدم ذلت‌پذیری است ، جرکت می کند، افزود : به این دلیل دشمن انواع جنگ رسانه‌ای و فتنه را علیه این نظام بار دیگر آغاز کرد.
عبدالله‌پور با اشاره به اقدام موثر دولت سیزدهم در خصوص جراحی اقتصادی بیان کرد: دولت و نظام جمهوری اسلامی با جراحی اقتصادی ارز اقدام بسیار مهمی در راستای حل مشکلات اقتصادی برداشت و تصور همه این بود که معضلات زیادی برای کشور ایجاد شود و حتی تصور می‌کردند قیمت ارز به بیش از ۶۰ هزار تومان برسد ولی بعد از دوماه کشور به یک ثبات رسید.
وی با تاکید بر اینکه پیوستن جمهوری اسلامی به اتحادیه شانگهای ناشی از تغییر نگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی بوده است، افزود: دولت در یکسال گذشته اقدامات بسیار تاثیرگذاری از جمله آزاد کردن هفت میلیارد تومان از دارایی ایران در کره جنوبی انجام داده است.

 وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی روزانه و با وجود شرایط تحریم ها دو میلیون بشکه نفت می‌فروشد و حتی وقتی ایران قصد فروش نفت به لبنان را داشته با وجود تهدید رژیم صهیونیستی نفتکش‌های ایران به لبنان رفته و نفت خود را تحویل دادند و دشمن جرات کمترین اقدامی در این باره را نداشته و ندارد.
عبدالله‌پور نقش نفوذی‌ها در ایجاد فتنه در جمهوری را بسیار قابل تامل دانست و گفت: نفودی‌ها همواره با گرادادن به دشمن برای ایجاد فتنه در جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند و حتی مسئله حجاب برای ایجاد فتنه در کشور توسط یک نفوذی به استکبار پیشنهاد شد.
وی با تاکید بر اینکه دشمن برای ایجاد فتنه در جمهوری اسلامی به انواع جنگهای ترکیبی روی آوردند و امروز باید بیش از پیش هوشیار باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha