به گزارش ایرنا از روابط عمومی فرمانداری همدان «محمدعلی محمدی» روز پنجشنبه در شورای حفاظت از منابع آب شهرستان همدان افزود: امور آب و آبفا نیز هر کدام تامین، تجهیز و اتصال ۱۵ حلقه چاه را عهده دار شدند که بخشی از آن به انجام رسیده است.
وی تاکید کرد: باید برای هدایت آبهای سطحی به سمت سد اکباتان باید از مناطق بالادستی مجاور برنامه جدی داشته باشیم تا با شروع بارشها و عدم نیاز باغداران و کشاورزان تا حد امکان سد آبگیری شود.
محمدی ادامه داد: در آینده نیز بر اثر خشکسالی یا به هر علتی امکان دارد انتقال آب با مشکل مواجه شود بنابراین نباید وابسته به خط انتقال آب بوده و از داشته های خود غافل باشیم.
فرماندار همدان با اشاره به ضرورت توجه به امور فنی مورد نیاز و بهروز نگه داشتن شبکه ذخیره و توزیع آب تاکید کرد: لایروبی سد، احداث کانالهای انتقال آب، تجهیز و آماده سازی چاهها، اصلاح شبکه های فرسوده و موارد فنی باید در این مقطع به صورت ویژه مد نظر قرار گیرد تا با بهره گیری از کمکهای وزارت نیرو رفع شود.
محمدی با بیان اینکه نقص پیش آمده در بخشی از لوله گذاری سالهای گذشته کار انتقال آب را با وقفه مواجه کرد، ادامه داد: مسئولان مستقیم باید اطلاع رسانی مستمر به مردم داشته باشند و وعده و وعید و زمانبندی غیرواقعی به مردم اعلام نکنند.
وی با قدردانی از همکاری مردم، کشاورزان و نیروهای مردمی در طرح آبرسانی شهر همدان یادآور شد: در کنار اجرای ضربتی خط انتقال آب ۱۶ کیلومتری بین دو زون تامین آب همدان، قرارگاه آبرسانی را با ۱۲ تانکر راه انداختیم و ظرفیت به ۱۲۰ تانکر رسید.
وی با اشاره به وجود تعداد ۷۹۹ حلقه چاه برقی و ۶۷۱ حلقه چاه دیزلی در بخش کشاورزی شهرستان همدان اظهار داشت: ضمن تشکیل کمیته ویژه ای با همکاری جهادکشاورزی، امور آب، شرکت توزیع برق و تشکیلات قضایی با برنامه و زمانبندی مشخص باید نسبت به نصب کنتورهای هوشمند در همه چاه های کشاورزی اقدام شود.
فرماندار همدان تاکید کرد: کشت دوم در استان همدان به علت تنش آبی ممنوع است و جهادکشاورزی باید در این راستا با جدیت نظارت، جلوگیری و با متخلفان برخورد کند.
نظر شما