رحمت صادقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شکلگیری زیست بوم نوآوری جامع در دانشگاه کردستان علاوه بر دمیدن روح خلاقیت و نوآوری در میان جامعه علمی دانشگاه، آحاد جامعه و ایجاد انگیزه برای برگزاری رویکردهای نوین و شکلگیری کسب و کارهای نوآور و دانشبنیان تاثیر بسزایی در کاهش بیکاری و افزایش امنیت و رفاه اجتماعی در استان دارد.
وی افزود: در همین زمینه مدیریت توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری زیر نظر معاونت پژوهش و نوآوری دانشگاه و در راستای توسعه زیست بوم نوآوری دانشگاه در طی ۲ سال گذشته موفق به جذب حمایت مالی در مجموع به مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایجاد و بهرهبرداری از مراکز رشد و نوآوری دانشگاه شد.
رییس دانشگاه کردستان افزود: جذب حمایت مالی ۴۵۰ میلیارد ریالی در ۲ مرحله برای تاسیس مراکز رشد و نوآوری دانشگاه (شعبه سعدی) از دیگر اقداماتی بود که در این زمینه انجام گرفته و در حال حاضر فاز اول این طرح ۱۰۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در دست بهره برداری است.
صادقی به جذب حمایت مالی ۱۲۰ میلیارد ریالی در ۲ مرحله برای راهاندازی مجتمع نوآوری دانشکده مهندسی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این مجتمع شامل مراکز نوآوری تخصصی در سه حوزه معدن و صنایع معدنی، عمران و صنایع و زیرسیستمها است که فاز اول آن با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در دست اجرا است.
وی به جذب ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای راهاندازی مرکز نوآوری تخصصی فرش بیجار هم اشاره کرد و گفت: این مرکز در دانشکده مهندسی و علوم پایه بیجار قرار دارد که اقدام لازم برای راهاندازی و بهرهبرداری آن در حال انجام است.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما