به گزارش خبرنگار ایرنا، سید پرویز فتاح روز سه شنبه در جریان بازدید از آسایشگاه خیریه کهریزک، گفت: منش و رفتاری که در این آسایشگاه برای خدمت رسانی بیمنت و متواضعانه به مددجویان جریان دارد باید به الگویی برای مسئولان و مدیران تبدیل شود.
وی اضافه کرد: با ایده خدمت در منزل برای مددجویانی که مسئولان آسایشگاه کهریزک طراحی کرده اند، موافق هستم و معتقدم که نباید خانواده ها و افراد به نبود یا دوری از پدر و مادر عادت کنند، آنان نیز باید سهمی در خدمت به سالمندان باید داشته باشند.
فتاح گفت: باید برای بهره گیری مناسب از این طرح، فرهنگ سازی، زیر ساخت ها آماده و آموزش های لازم در این زمینه ارائه شود.
وی همچنین بر لزوم رسیدگی مضاعف به کارکنان این آسایشگاه تاکید کرد و افزود: بیشترین خدمت را در این آسایشگاه، کارکنان آن ارایه می دهند که به طور مستقیم با مددجویان در ارتباط هستند و نیازهای آنان را برطرف می سازند، از همین رو باید از هر نظر بیش از پیش به آنان رسیگی شود تا انگیزه بیشتری برای خدمت رسانی بهتر داشته باشند.
حضور ۴۰۰ مددجوی مجهول الهویه در کهریزک
حمید قبادی دانا مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک نیز در جریان این دیدار از حضور سه گروه افراد مختلف در این آسایشگاه خبر داد و گفت: گروهی از این مددجویان هستند که هیچ شخصی ندارند و مجهول الهویه به شمار می آیند و تعدادشان به ۴۰۰ نفر می رسد.
وی ادامه داد: گروه دیگری از مددجویان را افرادی تشکیل می دهند، که صاحب خانواده هستند، اما هیچ ارتباطی با آنان ندارند و گروه سوم افرادی که با وجود داشتن خانواده و در ارتباط بودن با آنان، اما استطاعت مالی کافی برای رسیدگی به مددجو را ندارند.
قبادی دانا سرانه مورد نیاز هر مددجو را در این آسایشگاه ماهانه حداقل ۱۰ و حداکثر ۳۵ میلیون تومان برشمرد و به هزینه کرد ۵۰ میلیارد تومانی این موسسه در بخش حقوق و نگهداری اشاره کرد.
مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک با اشاره به فعالیت بخش اوتیسم این آسایشگاه افزود: هم اکنون ۶۴ کودک در این بخش نگهداری می شوند که با خدمات درمانی ارائه شده، پنج نفر آنان به مدرسه می روند.
وی سرانه پرداختی بهزیستی برای هر مددجو را ۲ میلیون تومان برشمرد و ۲۴ درصد ساکنان این آسایشگاه را افراد مبتلا به اختلالات شناختی تشکیل می دهند.
قبادی دانا اظهار داشت: از همین رو آسایشگاه در تلاش برای راه اندازی کلینیک اختلالات شناختی است و در مجموعه خدمات در حال ارائه به ویژه بحث سرمایش و گرمایش نیز خواستار حمایت و کمک بنیاد مستضعفان است.
به گزارش ایرنا، آسایشگاه خیریه کهریزک با همت والای شادروان دکتر حکیم زاده از سال ۱۳۵۱ با مختصر امکانات ابتدایی و همراهی یاران وی با اسکان انگشت شمار سالمندان نیازمند و بی سرپرست، فعالیت خود را آغاز کرد.
این آسایشگاه هم اکنون در ۴۲۰ هزار مترمربع مساحت، ۱۸۰ هزار مترمربع بنا و ظرفیت بستری هزار و ۷۵۰ نفر مددجو با واحدهای مختلفی مانند کارگاه، فیزیوتراپی، ساختمان بیماران ام اس، کتابخانه و سالن ورزشی مشغول خدمت رسانی است.
نظر شما