سند جامع مسکن و اشتغال ایثارگران تدوین می‌شود

تهران- ایرنا- معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تدوین و نهایی شدن سند جامع مسکن و سند جامع اشتغال ایثارگران در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثار، محمود پاکدل در نشست صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران که با موضوع پرداخت تسهیلات برای اشتغال ایثارگران به صورت وبیناری در سالن جلسات شهید رسول‌زاده برگزار شد، بر ضرورت تخصیص اعتبارات پیش‌بینی شده در تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری برای اعطای تسهیلات به جامعه ایثارگری تأکید کرد و گفت: برای تأمین مسکن ایثارگران تفاهم‌نامه‌هایی امضا شده و سند جامع مسکن به زودی به نتیجه می رسد.

وی بیان کرد: دولت برای هر سال یک میلیون شغل جدید تعریف کرده و در سند دولت، سهم بنیاد شهید مشخص شده است و باید تلاش کنیم تا با استفاده از این فرصت، از هدر رفت منابع جلوگیری کنیم و شغل پایدار برای ایثارگران ایجاد شود.

پاکدل با بیان اینکه در برنامه ششم و هفتم توسعه تأکید شده که برای اشتغال پایدار باید کارآفرینی توسعه پیدا کند، افزود: برخی استان‌ها علاوه بر ۱۰ درصد اعتبار منابع برای اشتغال، منابع بیشتری ایجاد کردند که جای قدردانی دارد. علاوه بر تأمین اعتبارات باید بر هزینه آنها نیز نظارت شود. زیرا این منابع به سختی تهیه می شود و می‌تواند اشتغال پایدار را برای ایثارگران به دنبال داشته باشد.

وی تصریح کرد: برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه سال ۱۴۰۲ را پیش رو داریم. در این برنامه مزایایی برای فرزندان جانباز زیر ۲۵ درصد مطرح شده و بنیاد شهید نگارش سند جامع اشتغال را در دستور کار دارد و این سند در حال نهایی شدن است. برخی دستگاه‌ها تعهد دارند به ما کمک کنند تا بتوانیم سند جامع اشتغال را کامل کنیم و خوشبختانه در کشور همه اذعان دارند که مدیون و بدهکار ایثارگران هستیم و در خدمت‌رسانی به این عزیزان نباید هیچ کوتاهی صورت گیرد.

تبصره 16 لایحه بودجه 1401 اشعار می دارد: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک های دولتی، خصوصی و مؤسسات اعتباری غیربانکی مکلف به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از محل 100 درصد مانده سپرده های قرض الحسنه و 50 درصد سپرده های جاری شبکه بانکی، پس از کسر سپرده قانونی به موارد مندرج در قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی از جمله قانون برنامه ششم توسعه است.

موضوعات و ذی نفعان، میزان تسهیلات پرداختی، دوره بازپرداخت، از جمله موضوعاتی است که در آیین نامه اجرایی این بند که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و معاونت امور مناطق محروم حداکثر تا یک ماه پس از ابلاغ این قانون تهیه و به تصویب هیئت وزیران می رسد، تعیین می گردد».

سعید عباسی مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری وزارت کشور نیز در این نشست گفت: باید زمینه‌ای را فراهم کنیم که همه فرزندان ایثارگران صاحب کسب و کار شوند و برای حمایت از اشتغال آنها از صندوق نوآوری، شکوفایی و دیگر منابع استفاده کنیم.

در این نشست نمایندگان بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان‌ها ضمن تأکید بر ضرورت جذب حداکثر منابع برای خدمات‌رسانی به ایثارگران به‌خصوص ایجاد اشتغال و کارآفرینی به بیان نقطه‌نظرات خود پرداختند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha