معاون وزیر کشور: سازمانهای مردم نهاد ظرفیت مناسبی برای مقابله با توطئه‌های دشمن  هستند

مشهد-ایرنا- معاون وزیر کشور و رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: آسیبهای اجتماعی می تواند بستر سوء استفاده دشمن برای بهره گیری از نوجوانان و جوانان برای ضربه زدن به نظام باشد لذا سازمانهای مردم‌نهاد می توانند با حرکتی بسیج گونه، رسوخ دشمن در بخشهای مختلف را شناسایی و آسیب زدایی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد عباسی روز شنبه در نشستی با مدیران عامل سازمانهای مردم نهاد خراسان رضوی در مشهد با اشاره به منزلت بالای حرکات اجتماعی به اعتراف همه حکما و عالمان اظهار داشت: در جریان جهاد در حوزه اجتماعی سه مولفه نیت، اراده و انجام آن مهم است

وی ادامه داد: فلسفه شکل گیری سمن ها یا تشکلهای مردم نهاد آن است که از ظرفیتهایی فراتر از ظرفیتهای دولت و حاکمیت برای حل مشکلات اجتماعی بهره گرفته شود لذا افراد دخیل در شکل گیری سمن ها از توان خود برای این موضوع استفاده می کنند که نشان دهنده تعالی فکر و سطح بالای شناخت آنان از آسیبهای اجتماعی و پیدا کردن راهکار برای حل آنهاست.

معاون وزیر کشور با اشاره به این که آسیبهای اجتماعی در این عصر بزرگترین خطر تهدیدکننده نظام و کشور است گفت: ریشه بسیاری از مشکلات به آسیبهای اجتماعی باز می گردد که بزرگترین غم مسوولان است و نیاز به کار جهادی، فوق العاده و فراتر از کارهای معمولی دارد.

عباسی به ناآرامی های اخیر کشور اشاره و بیان کرد: دشمن همواره در حال توطئه است و تا دشمن هست باید در انتظار توطئه ها و دشمنی هایش باشیم چرا که ایران از معدود کشورهایی بوده که زیر بار سلطه جهانی نرفته است و دشمن به دنبال رام کردن ماست.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان این که به دلیل جنگ اوکراین و روسیه و مشکلات سوخت، گرفتاریهای دشمن بیشتر شده است افزود: دشمن می خواهد با ایران تفاهم کند اما نمی خواهد کوتاه بیاید بلکه درصدد است که ایران را مجبور به تفاهم کند.

عباسی افزود: در ناآرامی های اخیر، بسیاری از رفتارها از سوی کسانی است که با نظام، دشمنی دارند که همان صهیونیستها و گروهک ها، منافقین و زخم خورده های نظام هستند که از سر کینه با کشورمان رفتار می کنند.

وی اضافه کرد: آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و سکونتگاه های غیررسمی و بسیاری از موارد دیگر بستر بروز سایر آسیبها هستند که می تواند در اختیار دشمن قرار گیرد.

رییس سازمان اجتماعی کشور در پاسخ به مشکلات مطرح شده از سوی مدیران برخی از سازمانهای مردم نهاد خراسان رضوی گفت: راهکارهای مربوط به حل مشکلات را شناسایی کنید و به ما نشان دهید تا از طریق مراجع قانونی پیگیر تصویب آنها و الزام سازمانهای مربوطه به اجرایی کردن این مصوبات شویم.

عباسی افزود: خوشبختانه شمار قابل توجه سمن ها در خراسان رضوی نشان از میزان بالای مشارکت اجتماعی در این منطقه دارد که این مهم، فطری و خدایی است و خیرین زیادی در سطح دنیا منشا خدمات بزرگی شده اند و دنیا سعی کرده است که از این ظرفیتهای فطری بهره گیرد.

سرپرست دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بیش از هزار سمن و سازمان مردم نهاد در خراسان رضوی وجود دارد که ۵۸۴ فعالیت انجام می دهند و بیش از ۵۰ درصد از آنها فعالیت میدانی دارند.

شیوا خوش نسب افزود: بزرگترین شبکه سازمانهای مردم نهاد در حوزه بهداشت و درمان کشور مربوط به خراسان رضوی با ۷۰ سمن است که ۳۲ سمن از این تعداد از وزارت کشور مجوز دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha