به گزارش خبرنگار ایرنا، علیاکبر علیزاده روز دوشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان افزود: انسجام و هماهنگی مطلوبی بین ادارات شهرستان دامغان برای برنامهریزی در حوزه صنعت برقرار است.
وی افزود: اقدامات شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان به ویژه تامین آب در بخش صنعت مطلوب است.
وی با اشاره به چالش آب در بخش صنعت، تاکید کرد: با توجه به فناوریهای نوین، صنایع کم آببر در شهرکها و نواحی صنعتی استان سمنان مستقر شوند.
علیزاده تصریح کرد: تخصیص و تامین آب برای معادن جنوب دامغان بهمنطور رونق اقتصادی و اشتغالزایی برای جوانان پیگیری شد.
وی خاطرنشان کرد: منابع آبی موجود با هدف مدیریت این منابع ساماندهی شود.
نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از متقاضیان سرمایهگذاری برای احداث شهرک خصوصی حمایت شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان گفت: سرمایهگذاری در غرب استان بهعلت نزدیکی به پایتخت بیشتر است، برای توسعه متوازن صنعت در این استان از ظرفیت صنایع دولتی استفاده شود.
افزایش ۲۰ لیتر بر ثانیهای تامین آب و پساب شهرکهای صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان نیز در این نشست گفت: بهمنظور حمایت از تولید و ارتقا تامین زیرساختها، ۶ پروژه عمرانی با اعتبار حدود ۱۳۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.
محمدرضا باقری افزود: اجرای جدول، آسفالت، شبکه گاز، رمپ ورودی و خروجی، و تهیه و نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی از جمله پروژههای عمرانی در حال اجرا شهرک صنعتی دامغان است.
وی با بیان اینکه طی نیمه نخست امسال، ظرفیت تامین آب شهرک صنعتی دامغان ۱۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت، تصریح کرد: همچنین خریداری ۱۰ لیتر فاضلاب از آبفا این شهرستان پیگیری و به نتیجه رسیده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات شورای مشورتی شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان و مسائل مطرحشده در آن، تصریح کرد: این شرکت متقاضی پساب شهرستان دامغان بهمنظور افزایش سهم آب صنعت برای صنایع مستقر در این شهرک صنعتی است.
وی تاکید کرد: تامین آب یکی از مشکلات جدی واحدهای صنعتی استان سمنان است و استفاده از پساب مهمترین راهکار در این زمینه است.
برنامهریزی برای ایجاد چهار ناحیه صنعتی در دامغان
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ادامه داد: ایجاد چهار ناحیه صنعتی در شهرستان دامغان در دست پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: استعلامات احداث نواحی صنعتی معلمان و امروان به مساحت ۵۰ هکتار، فرات به مساحت ۳۶ هکتار و دامنکوه به مساحت ۳۰ هکتار گرفته شد و اخذ مصوبه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در دست پیگیری است.
باقری یادآور شد: طرح توسعه شهرک صنعتی دامغان و نواحی صنعتی تویه دروار و صیدآباد مصوبه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را دارد و اخذ تاییدیه شورای برنامه ریزی استان سمنان در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان تأکید کرد: در استقرار صنایع باید اثرات زیست محیطی آنها مورد توجه قرار گیرد، و این اثرات به حداقل ممکن برسد.
باقری به انعقاد تفاهمنامه شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان با دانشگاه دامغان اشاره و بیان کرد: در اجرای طرحهای عمرانی و زیربنایی شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان از ظرفیت مراکز علمی بهره میگیرد.
نظر شما