۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84923735
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

تدوین اطلس جامع سرمایه‌گذاری؛ گام نخست توسعه اقتصادی ملایر

همدان- ایرنا- ماه‌هاست که مدیریت عالی شهرستان ملایر در تلاش برای تهیه و تدوین نقشه راه و چشم‌انداز توسعه اقتصادی این شهرستان است تا با اقدامات و اهتمام مدیران دستگاه‌های اجرایی در قالب اجرای یک طرح جامع سرمایه‌گذاری بتوان مسیر رشد و پیشرفت ملایر را بیش از گذشته هموارتر کرد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا؛ فرماندار ویژه ملایر بخش‌های کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و گردشگری را به عنوان چهار دستگاه مهم و پیشران اقتصادی این شهرستان هدفگذاری کرد تا با برنامه‌محوری مدیران و تهیه بانک اطلاعاتی در حوزه‌های راهبردی، رشد ۲ برابری در این شاخص‌های توسعه محقق شود.

در همین راستا نخستین جلسه رسمی کارگروه تحول اقتصادی شهرستان ملایر به ریاست معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر برگزاری و برای تشکیل کارگروه‌های تخصصی کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و مسکن و اعضای این کارگروه‌ها ضرب‌الاجل تعیین شد.

«سلمان اسماعیلی» در این نشست برنامه‌محوری را رکن مهم تحقق توسعه اقتصادی دانست و اظهار داشت: در همین رابطه نخستین کارگاه مدیریت استراتژیک و سلسه آموزش‌های برنامه‌نویسی برای مدیران برگزار شد تا برنامه راهبردی و استراتژیک همراه با نگاه علمی برای تحقق توسعه اقتصادی این شهرستان ترسیم شود.

وی با بیان اینکه در گام جدی بعدی، بخشی از داده‌ها و اطلاعات اقتصادی این شهرستان تا اواخر شهریور جمع‌آوری شد، افزود: برای ورود به گام بعدی توسعه اقتصادی ملایر باید نقاط قوت و ضعف شناسایی و خلاصه‌ای از وضعیت موجود شهرستان در حوزه‌های مختلف را تهیه کنیم.

فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: این در حالیست که از فقدان برنامه و بانک اطلاعاتی در این شهرستان رنج می‌بریم و هنوز برنامه کلان تحولی در سیستم مدیریتی نداریم و مدیران در مواجهه با سرمایه‌گذار، دچار دست‌پاچگی و منفعل هستند.

اسماعیلی با بیان اینکه در مارکتینگ و بازاریابی صنایعی همچون مبلمان منبت و انگور و کشمش دچار مشکل هستیم، برداشتن گام‌های تحولی جدی در این شهرستان را از اولویت‌های مدیران دانست و افزود: در این راستا پنج کارگروه زیرساخت، کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و گردشگری تشکیل شد.

وی عمده تلاش کارگروه‌ها را در ۲ حوزه زمین و انرژی و تهیه تمامی داده‌ها و اطلاعات این حوزه‌ها در سطح شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: تا پایان هفته جاری این کارگروه‌ها باید کارگروه‌های تخصصی و اعضای خود را تشکیل دهند.

معاون استاندار همدان تاکید کرد: چهار کارگروه کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و گردشگری باید تمامی اطلاعات خود را به کارگروه زیرساخت ارایه و تا پایان دهه دوم آبان، اولین خروجی کارگروه‌ها را داشته باشیم.

اسماعیلی توسعه گلخانه‌ها را یکی از برنامه‌های تحولی این شهرستان برشمرد و گفت: در اجرای طرح‌های کشاورزی همچون کشت‌های گلخانه‌ای و گیاهان دارویی و محصولات کم‌آب‌بر باید اقدامات ترویجی صورت گیرد.

به گفته وی گام به گام باید پایش‌ زمین‌های این شهرستان از طریق کارگروه‌های تحول اقتصادی صورت گیرد تا بتوانیم سیمای اقتصادی ملایر را متحول کنیم.

فرماندار ویژه ملایر خطاب به روسای کارگروه‌های مربوطه تاکید کرد: هر کارگروه باید حداقل بین پنج تا ۱۰ برنامه تحولی ارایه دهد و برای تحقق اهداف و رسیدن به اطلس جامع سرمایه‌گذاری شهرستان، از ظرفیت‌های ملی، مدیران کل استانی، نمایندگان مجلس، نخبگان و حتی شرکت‌های مشاور استفاده کنند.

اسماعیلی اشرافیت کامل مدیران بر ظرفیت‌های قانونی بودجه را نیز مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: پس از پایش کل شهرستان، در گام بعدی برنامه‌ها و زمین‌های معطل مانده که طرح در آنها اجرا نشده، مشخص و هر کارگروه طبق اولویت‌ها، برنامه‌هایی که امکان اجرای عملیات در آنها وجود دارد، مشخص کنند.

وی بار دیگر تعیین طرح‌های اولویت‌دار و برنامه‌ریزی را ضرورت جدی کارگروه‌های تحول اقتصادی عنوان کرد و گفت: جریان تحول توسعه و سرمایه‌گذاری باید در این شهرستان به راه بیفتد و مردم این روند توسعه‌ای را باید ببینند و برای آنها ملموس باشد.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه هزار و ۲۰۰ هکتار وسعت و بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha