تامین تجهیزات پزشکی معلولان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند مشارکت خیران است

یاسوج - ایرنا - معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به بالا بودن قیمت تجهیزات پزشکی مورد نیاز معلولان گفت: تامین این اقلام نیازمند مشارکت خیران است.

کریم رهیده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با یادآوری محدود بودن اعتبارات بهزیستی از خیران نیکوکار خواست تا کمک های خود برای خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز معلولان کهگیلویه و بویراحمد را به اداره کل بهزیستی استان یا شهرستان های تابعه تحویل دهند.

وی تاکید کرد:

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد  با اشاره به اینکه  ولیچر، کفش های طبی وتشک مواج از مهمترین اقلام پزشکی مورد نیاز معلولان استان است اظهار داشت :خیران نیکوکار می توانند برای تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز معلولان به صورت نقدی و غیرنقدی  اقدام کنند.

وی تصریح کرد: خیران نیکوکار می توانند کمک های نقدی خود برای تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز معلولان را به شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۱۸۲۸۱۳۴۰ واریز کنند.

استان ۷۲۶هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ۱۱  هزار نفر معلول جسمی و حرکتی دارد.

رهیده تاکید کرد: هم اکنون ۲۳ هزار نفر از شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.

وی عنوان کرد:پرداخت کمک هزینه تحصیلی، خدمات آموزشی، تامین تجهیزات پزشکی، کمک هزینه اقلام بهداشتی، پرداخت وام های اشتغال و مسکن از مهمترین خدمات بهزیستی استان به جامعه هدف است.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد ابراز داشت:۱۲ هزار و ۵۰۰ از معلولان استان از خدمات مستمری بهره مند هستند که یکهزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد در طول یک ساله گذشته تاکنون زیرپوشش خدمات مستمری قرار گرفته اند.

تامین تجهیزات پزشکی معلولان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند مشارکت خیران است

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا درباره شمار افراد پشت نوبت بهره مندی از خدمات بهزیستی اظهار داشت: بررسی های کارشناسی نشان می دهد ۲ هزار نفر معلول کهگیلویه و بویراحمدی شرایط بهره مندی از خدمات بهزیستی را دارند.

رهیده در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ایرنا در خصوص برنامه های جدید حمایت از معلولان تاکید کرد: طرح توانمندسازی معلولان از جمله اولویت های جدیدی است که در دولت سیزدهم آغاز شده است.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: در این طرح خدمات آموزشی، مشاوره به معلولان ارائه می شود.

وی تصریح کرد: این طرح به منظور اینکه افراد دارای معلولیت قادر باشند با استفاده از توانایی ها، ظرفیت ها و استعدادهای خود و ایجاد ارتباط موثر در جامعه به حداکثر توانمندی فردی در جهت استقلال رسیده و با شور و نشاط در جامعه زندگی کنند پایه ریزی شده است.

رهیده خاطرنشان کرد: خانواده‌های بسیاری از سالمندان و معلولان بینایی و شنوایی از داشتن کمترین آگاهی‌های عمومی در زمینه‌ مراقبت از معلول، آشنایی با مهارت‌های مختلف زندگی مانند تاب‌آوری، برخورد خلاقانه، خودآگاهی، اعتماد به نفس و مانند آن، محروم هستند که این ناآگاهی، نقش مهمی در کاهش توانایی و قدرت‌ روانی این گروه دارد و آنان را بیش از پیش در انزوا فرو می‌برد.

وی عنوان کرد: هم اکنون دوره توانمندسازی ۱۵ نفر از معلولان ضایعه نخاعی در شهر یاسوج و همچنین دوره توانمندسازی معلولان نابینا و کم بینا در شهر دوگنبدان در حال برگزاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha