خراسان جنوبی استان معین گازرسانی در سیستان و بلوچستان است

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: این شرکت جزو پنج شرکت معین گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان انتخاب شده و گازرسانی به روستای کلاته‌نظر افغانستان نیز در صورت صدور مجوز در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا رحمان محمودی روز شنبه در بازدید استاندار خراسان جنوبی از شرکت گاز استان اظهار داشت: گازرسانی به ۱۱ شهر و ۸۰۰ روستای بخش جنوبی استان سیستان و بلوچستان به شرکت گاز خراسان جنوبی محول شده است.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های شرکت گاز خراسان جنوبی، نگرش مثبت در راستای توسعه گازرسانی است و در حال حاضر در قامت یک شرکت فرا استانی در حال فعالیت است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با بیان اینکه عملیات گازرسانی به خراسان جنوبی از سال ۸۵ و به شهر قاین آغاز شد گفت: تاکنون گازرسانی به هزار و ۷۶۱ روستا انجام شده است و از این آمار ۸۴۰ روستا جزو روستاهای زیر ۲۰ خانوار هستند.

وی با اعلام اینکه ۹۹.۴ درصد جمعیت روستایی و ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز برخوردار هستند افزود: امروز با افتخار جشن پایان گازرسانی به روستاهای خراسان جنوبی را اعلام می‌کنیم و عملیات گازرسانی به ۱۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار استان تا دهه فجر امسال تکمیل می‌شود.

محمودی تصریح کرد: تعداد محدودی از روستاهای باقیمانده در سطح استان به دلیل تعداد خانوار پایین، نداشتن کد آبادی، نبود دارا بودن طرح هادی، فاصله زیاد تا خطوط گاز و نداشتن صرفه اقتصادی حایز شرایط گازرسانی نیستند اما تلاش ما این است که هر روستایی که در استان دارای کد آبادی است را گازرسانی کنیم.

وی گفت: تاکنون هزار و ۴۹ کیلومتر خط انتقال و ۱۳ هزار و ۴۱۷ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در استان اجرا شده که در مجموع سه هزار میلیارد تومان اعتبار تاکنون در زمینه گازرسانی جذب و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی گازرسانی به ۱۶۹ روستای استان تا پایان سال ۱۴۰۱ با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان مصوب شد بیان کرد: از محل اعتبارات منابع داخلی شرکت ملی گاز، عملیات گازرسانی به این روستاها در کمتر از ۶ ماه و در سال ۱۴۰۰ به اتمام رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمامی این روستاها که بیشتر جزو مناطق محروم، صعب‌العبور و دورافتاده هستند به‌صورت ۱۰۰ درصد از نعمت گاز برخوردار هستند.

محمودی با اشاره به اقدامات شرکت گاز خراسان جنوبی در یک سال فعالیت دولت سیزدهم گفت: در این مدت گازرسانی به ۳۰۲ روستا با اعتبار ۶۲۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، گازرسانی به ۱۶۲ واحد تولیدی با اعتبار ۵۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و گازرسانی به ۲ هزار و ۸۲۱ واحد مسکن محرومان در سطح ۴۸۲ روستا و با اعتبار ۴۱ میلیارد تومان در این مدت انجام شده است.

وی بهره‌برداری از خط انتقال دیهوک، گازرسانی به نواحی و شهرک‌های صنعتی زیرکوه، درمیان و نهبندان، گازرسانی به شهرک گلخانه‌ای شقایق نهبندان و گازرسانی به منطقه ویژه اقتصادی بیرجند را از دیگر اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم ذکر کرد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین سرعت متوسط سالانه گازرسانی به صنایع در یک سال اخیر حدود ۱.۳ برابر متوسط گازرسانی به صنایع در ۱۵ سال ابتدایی تاسیس شرکت گاز استان است.

وی گفت: گازرسانی به طرح‌های جهش مسکن، گازرسانی به ۳۱ پاسگاه و برجک مرزی، گازرسانی به ۶۰ واحد صنعتی و تولید باقیمانده، گازرسانی به بازارچه مرزی ماهیرود و قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی و گازرسانی به بازارچه مرزی یزدان با مجموع اعتبار ۲۶۳ میلیارد تومان مصوبات پیشنهادی برای دور دوم سفر رییس جمهور به استان است.

محمودی تصریح کرد: با توجه به اینکه ۲۵ درصد زلزله‌های بالای هفت ریشتر رخ داده در سطح کشور، مربوط به استان خراسان جنوبی است، لزوم اجرای طرح مقاوم‌سازی در این استان بیش از پیش حس می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی امروز همزمان با هفته پدافند غیرعامل از سامانه کنترل و مانیتورینگ ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز، مرکز NOC و اتاق‌های سرور شرکت گاز استان بازدید کرد.

قناعت سپس در نشستی با مدیران و کارکنان شرکت گاز خراسان جنوبی حضور یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha