عصمت بدخشان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این راهبران آموزشی در مجموع ۹۲۵ مدرسه روستایی، عشایری و چند پایه مقطع ابتدایی را پوشش می دهند که از این تعداد ۳۲۵ مدرسه عشایری است.
وی افزود: این تعداد از راهبران اقداماتی نظیر نظارت و توانمند سازی مدارس زیر پوشش آنها با رویکرد کیفیت بخشی به آموزش معلمان در مدارس، برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی، تولید محتوای تخصصی ویژه کلاس های چند پایه و بررسی وضعیت آموزشی دانش آموزان را انجام می دهند.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: این راهبران آموزشی هرکدام به طور میانگین ۱۱ تا ۱۴ مدرسه روستایی و عشایری را عهده دار هستند که با برنامه ریزی، در ماه پنج نوبت کاری از این مدارس سرکشی می کنند.
بدخشان تصریح کرد: راهبران برگزیده براساس افرادی توانمند با تجربه کار در مدارس چند پایه هستند که مشکلات آموزشی موجود در این مدارس را رفع و به ارتقای سطح آموزشی و علمی معلمان و ارتقای توان دانش آموزان کمک می کنند.
وی هدف از به کارگیری این راهبران در مدارس روستایی را افزایش موفقیت و کارآیی کلاس های چند پایه و ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری در مدارس روستایی و همچنین جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان عنوان کرد.
۱۸۷ هزار و ۷۵ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۷ هزار و ۱۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
در مجموع ۴۸ درصد دانش آموزان استان را دختران تشکیل می دهند و ۳۸ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.
این استان از نظر سرانه درآمد خانوار، در رده آخرین استانهای کشور قرار دارد.
نظر شما