گندم به‌جای گوجه برای اصلاح الگوی کشت در هرمزگان

بندرعباس - ایرنا - مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  گفت: اصلاح الگوی کشت در هرمزگان با راهکارهای گوناگونی ادامه دارد که یکی از آنها افزایش سطح زیرکشت گندم و کاهش سطح زیرکشت محصولاتی مانند گوجه فرنگی، بادمجان و هندوانه است.

سیدرضا امیرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود سطح زیرکشت گندم با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال زراعی گذشته، از ۱۲ هزار تن به ۱۵ هزار تُن برسد.

وی ادامه داد: این میزان افزایش سطح زیرکشت موجب افزایش تولید از ۴۸هزار به بیش از ۶۰ هزار تُن می شود.

این کارشناس ارشد حوزه کشاورزی استان اضافه کرد: سطح زیر کشت ذرت علوفه‌ای و دانه ای نیز سال گذشته به ترتیب ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار و ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار بود که هر یک امسال به چهار هزار هکتار افزایش یافته است.

امیرزاده اضافه کرد: هرچند اصلاح الگوی کشت در هرمزگان سابقه طولانی دارد اما از سه سال قبل این برنامه ریزی بهتر و با سرعت و انسجام بیشتری در حال اجرا است.

این مسئول یادآور شد: البته ابزارهای سازمان جهادکشاورزی در این زمینه فقط ترویج و توصیه است و اهرم‌های اجرایی آن محدود است.