غلامحسین حسینی نیا در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در دولت سیزدهم بیش از ۸۲ هزار نفر از مهارت آموختگان رهگیری شدهاند که بر اساس این رصدهای صورتگرفته، بیش از ۵۵ درصد آنها جذب بازار کار شدهاند.
وی افزود: این سازمان به ۱۹ گروه از جمله آسیبدیدگان اجتماعی (خانوادههای آسیبدیده از اعتیاد)، افراد دارای معلولیت، پناهندگان و اتباع خارجی، دانشآموختگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، دانشآموزان، دانشجویان، زنان خانهدار، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانوادههایشان، زندانیان، ساکنین سکونتگاه غیررسمی، مناطق روستایی و مناطق محروم مرزی، سربازان وظیفه، شاغلین بنگاههای اقتصادی، عشایر و سایر اقشار آموزشهای مهارتی ارائه میکند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای با بیان اینکه به طور ویژه آموزشها در محیط کار واقعی نیز ارائه میشود، گفت: این دورهها به شیوه استاد شاگردی نوین نیز برای کسب آموزشهای مهارتی و تجربه به متقاضیان ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی برای ارتقای مهارت کارگران و شاغلان بنگاههای اقتصادی در دولت سیزدهم صورتگرفته است که توسعه مراکز مذکور تأثیر ملموسی بر ارتقای توان فنی و اشتغالپذیری در حوزه صنعت خواهد داشت.
حسینی نیا از ایجاد و راهاندازی مراکز تخصصی آموزشهای کارآفرینی و مهارتهای کسبوکار خبر داد و گفت: پرورش کارآفرینان مولد و ایجاد اشتغال پایدار از طریق بسترسازی برای ایجاد کسبوکارهای پُر رشد در اکوسیستم کارآفرینی صورتگرفته است.
وی ادامه داد: در این زمینه ۳۱ مرکز تخصصی آموزشهای کارآفرینی و مهارتهای کسبوکار در استانهای مختلف کشور ایجاد شده است.
نظر شما