کوروش دلشاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود ۷۰ هزار دانش آموز در شهرستان بویراحمد در ۵۳۴ مدرسه شامل ۳۴۹ مدرسه ابتدایی و ۱۰۵ مدرسه متوسطه اول و ۵۹ مدرسه متوسطه دوم، ۱۰ مدرسه فنی و حرفه ای و ۱۰ مدرسه هنرستان تحصیل می کنند.
وی افزود: بیش از ۴۰ درصد دانش آموزان سراسر استان در شهرستان بویراحمد در حال تحصیل اند و با توجه به آمار مهاجرت پذیری بالای شهرستان، در طول سال حدود سه تا چهار هزار دانش آموز ورودی مجموع مدارس شهرستان بویراحمد است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد تصریح کرد: در بحث ابرپروژه مهر تمامی اقدامات لازم در خصوص بازگشایی مطلوب مدارس انجام شد و کارها به خوبی پیش رفت.
دلشاد عنوان کرد: معضل نخست شهرستان با توجه به تراکم دانش آموزی و ورودی دانش آموزان بحث فضای آموزشی است که بسیار ضروری بوده و باید در دو سه سال آینده مدارس جدیدی حتما ساخته شوند.
وی ادامه داد: بویراحمد با مشکل جدی کمبود فضای آموزشی مواجه است و برای رفع این مهم حداقل ۱۵ مدرسه ۱۲ کلاسه در شهر یاسوج و حومه آن باید ساخته شود.
وی با اشاره به بحران سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان، افزود: طبق کارگروه ماده ۱۸، دستگاه های مختلفی باید برای ایاب و ذهاب دانش آموزان همکاری کنند و متولی اصلی آموزش و پرورش نیست.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: حمل و نقل عمومی استان و شرکت های خصوصی باید پای کار بیاید که متاسفانه شرکت های خصوصی که بتوانند این کار را انجام دهند.
دلشاد ابراز داشت: در گذشته بیش از ۱۰۰ دستگاه مینی بوس در سطح شهر یاسوج بوده اما با شیوع کرونا، تعداد این مینی بوس ها به ۳۰ دستگاه هم نمی رسد.
وی تاکید کرد: حمل و نقل دانش آموزان امسال به انجمن های اولیا و مربیان واگذار شده است و هر مدرسه متناسب با تراکم دانش آموزی می تواند با هر نوع شرکتی که صلاحیت اخلاقی و فنی داشته باشد قرارداد ببندد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد عنوان کرد: امسال در بحث تجهیزات، آموزش و پرورش بویراحمد بهترین سال را داشته است و تجهیزات مطلوبی شامل میز معلم، وایت برد، صندلی دانش آموز و معلم و دیگر موارد به مدارس شهرستان اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: ۷۰ مدرسه بویراحمد در زمینه سرویس های بهداشتی مدارس با مشکل مواجه بودند که یا سرویس بهداشتی نداشتند و یا نامناسب بودند اما مواردی از آن ها نوسازی شده و مابقی در حال احداث، تکمیل و یا بهسازی هستند.
نظر شما