۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۵۰
کد خبرنگار: 2445
کد خبر: 84930145
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دبیرکل اتحادیه عرب نسبت به خلأ مقام ریاست جمهوری در لبنان هشدار داد

تهران- ایرنا- احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب سه‌شنبه شب نسبت به پیامدهای منفی خلأ ریاست جمهوری در لبنان هشدار داد و سیاستمداران لبنانی را به دستیابی به توافق فراخواند.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه فرامنطقه‌ای "رأی الیوم"، دبیرکل اتحادیه عرب این سخنان را در دیدار با نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در حاشیه سی و یکمین نشست سران اتحادیه عرب در الجزایر بیان کرده است.
«جمال رشدی» سخنگوی دبیر کل اتحادیه عرب در این بیانیه گفت که این دیدار اوضاع لبنان از جمله تحولات سیاسی اخیر این کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این بیانیه تأکید شد که ادامه خلأ ریاست جمهوری که احتمالا به طول خواهد انجامید، در سایه چالش‌های کنونی این کشور، پیامدهای منفی بر لبنان به دنبال خواهد داشت.

لبنانی ها بیش از سه سال است که با بحران اقتصادی جان کاه بی سابقه روبه رواست، بحرانی که موجب سقوط آزاد لیره لبنان شده است. همچنان که این کشور با کمبود شدید سوخت و دارو و کاهش شدید قدرت خرید مردم مواجه است.
دبیر کل اتحادیه عرب بر اهمیت اهتمام دولت کنونی لبنان به اجرای اصلاحات ضروری تأکید کرد.

صندوق بین المللی پول از لبنان خواسته که دست به بسته‌ای از اصلاحات بزند تا مشمول کمک‌های مالی این نهاد مالی برای کاهش فروپاشی اقتصادی قرار گیرد.

وی از سیاستمداران لبنانی خواست منافع ملی خود را در اولویت قرار داده و به توافقی برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی و ممانعت از ورود به مرحله خلأ ریاست جمهوری دست یابند.

در این بیانیه آمده است: میقاتی از نقش اتحادیه عرب که به گفته وی برای همگام شدن با لبنان در مراحل و چالش‌های مختلفی که با آن روبه روست ایفا کرده است، قدردانی کرد.

دوران ریاست جمهوری ۶ ساله میشل عون بر لبنان روز دوشنبه (۹ آبان ماه) به پایان رسید.

او که از طیف نزدیک به مقاومت موسوم به ۸ مارس به ریاست جمهوری رسیده بود در طی این سال‌ها به دلیل حمایت از مقاومت شدیدترین فشارهای داخلی و بین المللی را متحمل شد اما حاضر نشد که از حمایت از مقاومت خودداری کند.

پارلمان لبنان با وجود برگزاری ۴ جلسه در انتخاب رئیس جمهور جدید ناکام مانده است.

توافق همه گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس جمهوری جدید ضروری است و در هفته‌های اخیر برخی کشورها مانند عربستان و آمریکا با دخالت در امور داخلی لبنان مانع از کمتر شدن اختلافات بین گروه‌های سیاسی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha